Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό κοστούμι στο απόθεμα

Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό κοστούμι στο απόθεμα

Αυτό το κοστούμι Χριστουγέννων γίνεται από το βαμβάκι 100% με την εκτύπωση συνήθειας, και παίρνουμε ένα πολύ μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα GSM 280g. Είναι κατάλληλο για όλες τις οικογένειες. Σώμα, παιδί και γονείς...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είμαστε μια κατασκευή ενδυμάτων από το 1997. Το 1998, μπήκαμε στη νέα παγκόσμια επιχείρηση μόδας με βάση την εταιρεία μας, Sourcing Brands. Η διεθνής επιχείρηση είναι γνωστή για τη χρήση των τεχνολογιών αιχμής για την κατασκευή ενδυμάτων. Είμαστε εγκατεστημένοι στο Donguan, Κίνα, και η εστίαση της εταιρείας μας είναι στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ενδύματα που είναι υψηλής ποιότητας προς πώληση σε όλο τον κόσμο.

Βρίσκεται στην πόλη Donguan της Κίνας. Το νέο εμπορικό σήμα Chrismas μας, είμαστε μια οικογένεια που ανήκει, κατασκευάζεται και διανέμεται από την κινεζική επιχείρηση. Ένας ράφτης που μπορεί να χτίσει μια ντουλάπα μόνος του. Η επιλογή μας από chiton, chiton σακάκια, chiton hoodies και όλα τα ενδύματα chiton μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής σας. Τα προϊόντα μας έχουν επίσης μια ευρεία εξάπλωση σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ντουλάπα.

Christmas suit

Εδώ θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μας Chrismas Suit για την οικογένεια. 100% Βαμβάκι - νέο κοστούμι χριστουγέννων μας για την οικογένεια! Αυτό το κοστούμι Χριστουγέννων είναι διαθέσιμο τώρα και έρχεται σε ένα ζαλίζοντας τυπωμένο τυπωμένο ύφος συνήθειας για να ταιριάξει με το βλέμμα σας. Εδώ για να σας δείξουμε μια γεύση από το χριστουγεννιάτικο κοστούμι μας για οικογένειες για τα Χριστούγεννα, σας προσφέρουμε τη συλλογή διακοπών μας, που έρχεται σε μια ειδική τιμή. Για να αγοράσετε την Συλλογή διακοπών μας στείλτε χρήματα για συλλογές διακοπών.

Αυτό το κοστούμι Χριστουγέννων κάνει από το βαμβάκι 100% με την εκτύπωση συνήθειας, και παίρνουμε ένα πολύ μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα GSM 280g. Παίρνουμε όλες τις ανέσεις για το γαμήλιο κοστούμι μας και το συνδυάζουμε με ένα όμορφο και σέξι τυπωμένο κοστούμι. Το προσαρμοσμένο τυπωμένο κοστούμι μας έρχεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ένα μικρότερο μέγεθος και ένα μεγάλο. Επιλέξαμε ένα πολύ ωραίο ύφασμα για τα μανίκια κοστούμι μας και στρίφων. Ξέρουμε ότι οι πελάτες μας θα συμπαθήσουν το τυπωμένο κοστούμι συνήθειας καθώς επίσης και το GSM 280g.


Hot Tags: το οικογενειακό κοστούμι Χριστουγέννων στο απόθεμα, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, προσαρμοσμένος, που γίνεται στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like