Χαρακτηριστικά του λινού υφάσματος

- Apr 27, 2018-

1. υγιεινή: ο Πρόεδρος της Ρωσικής λινό φλοίωμα Ινστιτούτο έχει προσδιορίσει ότι το σώμα (ειδικά το δερμάτωση) δεν φορούν λινό ύφασμα για το ανθρώπινο σώμα (ιδίως η ασθένεια του δέρματος).


2, άνεση: S Davies, Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιεί το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα να καταγράψει την κίνηση των οφθαλμών και την υγρασία ανάμεσα στο χαλί και το χαλί, το σώμα και τη θερμοκρασία του δέρματος για την επίδραση του ύπνου. Σε σύγκριση με τα σεντόνια από βαμβάκι, είναι ευκολότερο να κοιμηθεί, κοιμηθείτε καλά, και να αισθάνονται ευτυχείς μετά το ξύπνημα.


3, δροσερά: το ρωσικό ερευνητικό Ινστιτούτο έχει γίνει ένα πείραμα επτά χρόνια στην Κεντρική Ασία, αποδεικνύοντας ότι τα λινά ρούχα είναι 2 έως 2,5 βαθμούς χαμηλότερη από τη θερμοκρασία της επιφάνειας του βαμβακερά και μεταξωτά ρούχα, και η θερμοκρασία του ανάμεσα στο δέρμα και τα ρούχα, τις πετσέτες το ύφασμα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη από εκείνη των άλλων υφασμάτων, και το λινό ύφασμα είναι μόνο το 70% από το βαμβακερό ύφασμα πάνω στο δέρμα.


4, αντιβακτηριακό: τα αποτελέσματα των δοκιμών της βακτηριακής επιβίωσης τριών ειδών πατάκια σε διαφορετικό χρόνο με τη μέθοδο της επαφής της ιατρικής μικροβιολογίας διδασκαλία και ερευνητικό τμήμα της Σχολής δημόσιας υγείας του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σαγκάης έδειξε ότι το λινάρι mat σε σύγκριση με το μπαμπού χαλί και ψάθες, και είχε σημαντική bacteriostasis, και το Bacteriostasis από τα διεθνή στάνταρ βακτήρια όπως η Pseudomonas aeruginosa και λευκό μαργαριτάρι βακτήρια και ούτω καθεξής το ποσοστό είναι πάνω από 65%, και το ποσοστό της αναστολής να Escherichia coli και σταφυλόκοκκος είναι περισσότερο από 90%.