Μόδα χρώματα στην εβδομάδα μόδας

- Mar 16, 2019-

Μόδα χρώματα στην εβδομάδα μόδας

 

1 - Γλυκό ροζ

 

Το PFW SS18 είναι ένα εκρηκτικό χρώμα, floral print και glitter. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν σας αρέσει το χρώμα, μην διστάσετε να μπείτε στον πειρασμό από μια νέα ροζ φορεσιά. Πολλοί διαφορετικοί σχεδιαστές επιδεικνύουν το πάθος τους για ροζ: τη Δήμνα Γκρασάλια για την Balenciaga, τη Stella Mc Cartney, τον Valentino και τον αγαπημένο μας Dries Van Noten.

 

2 - Το καλοκαίρι είναι κίτρινο

 

Ένα άλλο χρώμα που εμφανίζεται κυρίως στην Fashion Week είναι κίτρινο. Πιθανώς δεν είναι το απλούστερο χρώμα, αλλά έχει αδιαφιλονίκητο αντίκτυπο. Όλες οι κίτρινες αποχρώσεις είναι κατά μήκος του διαδρόμου: μουστάρδα, καναρίνι, λεμόνι, ανοικτό κίτρινο κλπ. Μπορεί να είναι δύσκολο να συσχετιστεί, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βρίσκεται στο ντουλάπι σας. Μας αρέσει η ανοιχτόχρωμη κίτρινη, casual εμφάνιση της συλλογής Nina Ricci και το φωτεινό κίτρινο-πορτοκαλί φόρεμα της Jacquemus, που την καθιστά βασίλισσα των καλοκαιρινών νυχτών.

 

3 - Καφέ και μπεζ, διαχρονικό

 

Το Παρίσι μας έδειξε πολύ καφέ μπεζ εμφάνιση. Η ατμόσφαιρα της Βοημίας εμφανίστηκε σε διάφορες παραστάσεις. Μας αρέσει το μείγμα διαφορετικών αποχρώσεων. Από την πιο κατάλληλη εμφάνιση του Chloe στο χαλαρό jumpsuit της Stella Mc Cartney - έρχεται σε διάφορα σχήματα και στυλ. Το μπουφάν τρέχει επίσης πραγματικά εμφανίστηκε στην εμφάνιση του διαδρόμου. Τα αιώνια έργα ανησυχούν για πολλούς από τους σχεδιαστές μας και αυτά τα χρώματα (όπως είπαμε στα γαλλικά) είναι "σαν την avant-garde". Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε το κλασικό έργο της ζωής.