Πώς φοράτε ένα πουκάμισο με ρολόι;

- Dec 23, 2019-

Μπορείτε να φορέσετε το ρολόι κάτω από τα μακριά μανίκια ή πάνω. Κάλυψη ή να περικυκλώσετε για να ζήσετε εντάξει, βασικά είναι να δείτε ποιο κοστούμι το πρόσωπο που φορούν περισσότερο, ή να είναι το οποίο είναι πιο βολικό. Αλλά, ο μέσος άνθρωπος επιλέγει να φορέσει κάτω, να είναι το μακρύ μανίκι του πουκάμισου με μακριά μανίκια, αν θέλετε να δείτε το χρόνο σε συνηθισμένες ώρες, επεκτείνετε ένα χέρι, ίσως τραβήξτε ανοικτή μανσέτα, ας δείξει. Φορέστε ένα ρολόι είναι το πιο σημαντικό είναι να φορέσετε σε λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενα χέρια, οπότε δεν είναι εύκολο να χτυπήσετε, αλλά και καλύτερα να ελέγξετε την ώρα. Οι άνθρωποι που είναι δεξιόχειρες, για παράδειγμα, τείνουν να το φορούν στα αριστερά και στα δεξιά, και οι άνθρωποι που είναι αριστερόχειρες τείνουν να το φορούν στα δεξιά. Φυσικά, υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να το φορέσουν στο χέρι που συχνά πρέπει να χρησιμοποιούν. Θεωρούν ότι είναι μια ελεύθερη επιλογή να είναι πιο συνηθισμένοι ή άνετοι.

5de4bec6cb789_600_0

Οι λεγόμενοι άνδρες που φορούν ρολόγια δίνουν προσοχή σε τρία, αθλητικά τραπέζια αθλητικών ειδών, αναψυχής τένις αναψυχής τραπέζι, και επιχειρηματικό φθορά επιχειρηματικό τραπέζι. Για παράδειγμα, όταν μιλάτε για επιχειρήσεις, η χρήση ενός πολύχρωμου ρολογιού δεν είναι κατάλληλη. Όταν παίζετε γκολφ ή τρέχετε, φορέστε ένα κομψό ρομαντικό ρολόι. Σε γενικές γραμμές, η πιο επίσημη ευκαιρία, το ρολόι φέρει το πιο απλό αλλά κομψό. Το τραπέζι από μέταλλο, εξακολουθεί να έχει ρολόι ζώνης brunet εμφανίζεται λίγο πιο επίσημα, και ο πίνακας των πλαστικών και ανοιχτού χρώματος ζώνη είναι στην πλειοψηφία με αθλητικό στοιχείο αναψυχής.

Οι γυναίκες είναι λιγότερο συγκεκριμένες για τα ρολόγια τους. Εκτός από τα αξεσουάρ μόδας στον καρπό της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών, δεν υπάρχει άλλη μορφή, μικρό και εξαιρετικό γυναικείο ρολόι, πολλές γυναίκες θα παρακολουθούν ως αξεσουάρ για να φορέσουν. Η νεολαία αποκρύπτει τους καθαρούς γυναικείους μαθητές, όπως η σφριγηλότητα και η ζωτικότητα του ρολογιού. Νέες μοντέρνες εργαζόμενες γυναίκες σαν κομψά και ρομαντικά ρολόγια. Η αστική ομορφιά που έχει επιτύχει οικονομική ελευθερία θα προτιμήσει ρολόγια πολυτελείας μάρκας.