Πώς να πλένετε λινό φόρεμα ή μπλούζα

- Jun 20, 2020-

Πρέπει να στεγνώσω τα λευκά είδη;

Η εύκολη απάντηση σε αυτό είναι, όχι. Τα λευκά είδη που έχουν σωστά κατασκευαστεί και υποστεί επεξεργασία μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ή στο χέρι. Μπορεί ακόμη και να στεγνώσει σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα μόνα ρούχα που είναι καλύτερα να στεγνώνουν είναι πιο δομημένα, προσαρμοσμένα αντικείμενα, όπως σακάκια από λινό ή κοστούμια, λόγω του τρόπου κατασκευής τους. Πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας του αντικειμένου σας και να δοκιμάζετε οποιαδήποτε μέθοδο καθαρισμού σε μια μικρή, κρυφή περιοχή πριν πλύνετε ολόκληρο το πράγμα.

Linen Blouse

https://www.lancaifashion.com/cotton-and-linen-clothing/linen-blouse/linen-blouses-for-ladies.htmlΓιατί να επιλέξετε λινό από βαμβάκι

Τα λευκά είδη είναι εξίσου εύκολο με το βαμβάκι, αλλά είναι πιο ανθεκτικό και βελτιώνεται με κάθε πλύσιμο, σε αντίθεση με το βαμβάκι που μπορεί να γίνει σπειροειδές καθώς οι ίνες εξασθενίζουν. Το Linen χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους στην παραγωγή του, επομένως είναι επίσης ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο ύφασμα.

Linen Blouse long

https://www.lancaifashion.com/cotton-and-linen-clothing/linen-blouse/long-linen-blouse.html


Πώς το πλένω;

Το σεντόνι γίνεται πιο μαλακό και πιο απορροφητικό μετά από κάθε πλύσιμο, το οποίο είναι αρκετά καθαρό. Πλύνετε τα σεντόνια σε χαμηλές θερμοκρασίες σε χλιαρό ή κρύο και κατά προτίμηση μαλακό νερό. Χρησιμοποιήστε τον απαλό κύκλο της μηχανής και ένα ήπιο απορρυπαντικό για την προστασία των ινών. Και πάλι, διαβάστε τις οδηγίες φροντίδας του κάθε κατασκευαστή για να είστε σίγουροι.

cotton dress

https://www.lancaifashion.com/cotton-and-linen-clothing/linen-dress/women-linen-and-cotton-dress.html


Πώς στεγνώνω τα σεντόνια;

Μη διστάσετε να στεγνώσετε (ρούχα) να στεγνώσετε τα λευκά ρούχα ή τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σας, αρκεί να κολλήσετε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφαιρέστε από το στεγνωτήριο όταν είναι ελαφρώς υγρό για να αποφύγετε το άκαμπτο σεντόνι και κρεμάστε ή ξαπλώστε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία στεγνώματος.


Πρέπει να σιδερώσω λευκά είδη;

Οχι! Ναι Πραγματικά δεν χρειάζεται να σιδερώσετε λευκά ρούχα, εκτός εάν έχουν συνθλιβεί πραγματικά. Στην πραγματικότητα, λατρεύουμε τις εγγενείς φυσικές πτυχές και τσαλακώσεις - είναι αυτά που δίνουν στα λινά την κουρτίνα, τη χαλαρή, απαλή αίσθηση. Αλλά αν σας αρέσει το σιδέρωμα, ή έχετε ένα είδος που χρειάζεται πραγματικά σιδέρωμα, σιδερώστε ενώ το ύφασμα είναι ακόμα υγρό. Χρησιμοποιήστε ένα μεσαίο-ζεστό σίδερο στη ρύθμιση ατμού. Τα λευκά λευκά είδη σιδερώνονται καλύτερα και στις δύο πλευρές, ενώ τα σκούρα λευκά είδη πρέπει να πιέζονται μόνο στην πίσω πλευρά.


Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τα σεντόνια μου;

Αποθηκεύστε τα σεντόνια σας σε δροσερό, ξηρό μέρος. αποφύγετε τις πλαστικές σακούλες, τα κουτιά από χαρτόνι και τα κιβώτια κέδρου. Τα λευκά είδη έχουν ενσωματωμένες ιδιότητες απωθητικών εντόμων, οπότε δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα από σκώρους ή άλλα πλάσματα. Όταν βγάζετε τα λευκά είδη από τον χώρο αποθήκευσης, δώστε τον καλό αερισμό και πλύνετε εάν χρειάζεται λίγο αναζωογόνηση.


Μπορείτε να δείτε γιατί αγαπάμε τα σεντόνια - όχι μόνο φαίνεται εντυπωσιακό, είναι επίσης πλένεται στο πλυντήριο, στεγνώνει με στεγνωτήριο και δεν απαιτεί σιδέρωμα εάν κρεμαστεί ή απλωθεί όταν είναι ακόμα υγρό. Ανετα!

LCA9020