Αρνί παλτό - Και ζεστό και κομψό

- Nov 30, 2019-

Ο ψυχρός χειμώνας έρχεται, πέρα από το κάτω μπουφάν, έχετε μια άλλη επιλογή αυτό το χειμώνα - ένα παλτό αρνιού που είναι τόσο ζεστό και κομψό. Μιλώντας για αυτό, το παλτό του αρνιού έχει τάση τα τελευταία δύο χρόνια, με πολλές διασημότητες και bloggers της μόδας που το φορούν.

Το πιο δημοφιλές είναι το MaxMara, ένα παλτό αρκουδάκι που φοράει ο καθένας από τη Rosie huntington-whiteley στον Yoyo Cao και τη Chiara Ferragni. Φέτος, αυτά τα αφράτα παλτά έχουν πάρει μια πιο ποικίλη εμφάνιση, που αναζητούν ζεστό, κρύο ανθεκτικό, αδιάβροχο και, το πιο σημαντικό, πιο κομψό.

Η πιο σημαντική λειτουργία ενός χειμωνιάτικου παλτού είναι να διατηρείται ζεστή. Εάν είστε πολύ κρύος, ένα μακρύ τρίχωμα είναι μια καλή λύση για το πρόβλημα της θερμοκρασίας, και λόγω της διάρκειας της σχέσης, είναι εύκολο να φορέσει το πεδίο.

Για τα μικρά κορίτσια και τα ελαφρώς λιπαρά κορίτσια, η καλύτερη επιλογή είναι ένα κοντό παλτό, επειδή δεν παίρνει φιγούρα, αν πρέπει να πείτε ότι φοράτε ένα βελούδινο παλτό σαν αρκούδα, τότε φοράτε ένα κοντό παλτό, πρέπει επίσης να είστε "αδύνατος αρκούδα".