Οι γκέτες είναι πίσω και εσείς φαινόταν τα καλύτερα 10 χρόνια πριν

- Feb 15, 2019-

Η μόδα είναι μια επιχείρηση, και εκείνοι που θυμούνται την τάση μιας δεκαετίας πριν και εκείνοι που δεν ξέρουν τι να αποκαλούν μαύρα σορτς, τους αποκαλούν συνήθως «γκέτες», όπως ήταν ευρέως γνωστοί όταν εμφανίστηκαν για τελευταία φορά. Οι άνθρωποι φορούν θήκες ασφαλείας για να τους εμποδίσουν να εκτεθούν και τελικά οι γκέτες γίνονται όλο και περισσότερο, καθιστώντας τους ένα μοναδικό κομμάτι για φορέματα με φορέματα.


Αρχίζοντας στα μέσα του 2018, τα κοκαλιάρικα σορτς είναι πίσω, και υπάρχει μια σαφής διαφορά από πριν από μια δεκαετία. Έχει ένα συγκεκριμένο όνομα: 'Bike Shorts', το οποίο είναι τα κοντομάνικα που φοριούνται από τους ποδηλάτες. Ενώ οι γκέτες είναι κυρίως μαύρες, τα σορτς ποδηλάτων έρχονται σε πολλά διαφορετικά υλικά, χρώματα και μοτίβα.


Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φωτογραφήθηκε συχνά φορώντας σορτ ποδήλατο σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των ροζ, πορτοκαλί, πορφυρό και ακόμη και λευκό. Της αρέσει να ζευγάρει τα hoodies και τα κορίτσια με πολύχρωμα σορτς και ένα ζευγάρι παπούτσια. Εάν αγνοήσετε τη παγωμένη υφή των παλιών φωτογραφιών, αυτές οι 30χρονες φωτογραφίες είναι τόσο μοντέρνες σαν να είχαν ληφθεί χθες σε μια βρετανική οδό.