Νέα μόδα για τους χειμερινούς γάμους

- Dec 05, 2019-

Πολλοί άνθρωποι ζηλεύουν τη ντουλάπα του Tamu McPherson (μερικοί έχουν φωτογραφηθεί με φορέματα και τσάντες Prada), αλλά σήμερα εστιάζουμε στα παπούτσια. Κάντε μια βουτιά με το νέο σας Balance 990: ένα ζευγάρι ανοιχτών τακουνιών μπορεί να κάνει ένα φουσκωμένο μπουφάν ή το βελούδινο παλιό σχολείο να μοιάζει με ένα supermodel της δεκαετίας του '90. Είναι λίγο πιο κρύο, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμες κορδόνια εκτύπωσης.

Web διασημότητα Γκαλά Γκονζάλες η κορυφαία μισό είναι τέλεια για κάθε περίσταση. Μην εγκαταλείπετε το φόρεμα που έχετε ήδη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πουκάμισο ύφασμα για ένα περιστασιακό πάρτι και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Η Veronika Heilbrunner εμφανίζεται συχνά σε μαξιλαράκια, αλλά αυτή η γερμανική διακοσμητική σακάκι διασημότητα είναι επίσης γνωστή. Εάν δεν μπορείτε να βγάλετε το βαρύ παλτό σας κατά τη διάρκεια του γάμου, αυτός είναι ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τα επτά. Παρατηρήστε το μαύρο-χρυσό φόρεμα της Heilbrunner, αν είστε αρκετά γενναίοι, είναι καλύτερο να φορέσετε αυτό το φόρεμα χωρίς γόνατα ή με 10denier καλσόν και αγνοήστε το no-no που φοράτε αυτό το μαύρο φόρεμα στο γάμο σας. Μέσω της μοντελοποίησης αξίζει να ενεργήσει ο ρόλος του συμπληρώματος μερικά χρώματα, μπορεί να αποφευχθεί.

Η εθιμοτυπία του γάμου μπορεί να δυσκολευτεί να ξέρει τι να φορέσει και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε αγορές πανικού τελευταίας στιγμής, επειδή αισθάνεται συχνά ότι τα "καθημερινά" ρούχα στην ντουλάπα είναι αδιάβροχα. Μια πολυτελή πλεκτή ζακέτα που κάποτε εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού δίνει υψηλή προσωπικότητα στην προσωπικότητά της. Πάρτε το χρόνο να σχεδιάσετε για τον εαυτό σας, προσθέστε μια ζώνη ή κόμπο (αντί για ένα κουμπί) για να πλέκει σας, και να αλλάξετε το στρογγυλό λαιμό σε μια ανοιχτή εμφάνιση. Δοκιμάστε το ταιριαστό κόσμημα για να το κάνετε ακόμα καλύτερα: επιλέξτε χρυσά σκουλαρίκια σε διάφορα σχήματα.