Η διαφορά μεταξύ λευκού και βαμβακερού λινό

- Apr 27, 2018-

Το ύφασμα από λινό είναι κατασκευασμένο από στριμμένα νήματα και η επιφάνεια του είναι κοίλη και κυρτή με μοναδικό αισθητικό συναίσθημα. Η κύρια τεχνολογία είναι η συγκομιδή του ώριμου λίνου από τις ρίζες στα φύλλα, περιμένοντας την αποσύνθεσή του, αφήνοντας μόνο τις συμπαγείς ίνες και στη συνέχεια τις υφαντά σε υφάσματα από λινό. Το ύφασμα από λινό είναι ο πιο στερεός τύπος υφάσματος μετά από συνθετικές ίνες. Η αντοχή των ινών είναι υψηλή, δεν είναι εύκολο να σκιστεί, να σπάσει και να φθαρεί. Τα ενδύματα από λινό είναι πολύ δημοφιλή με την αναπνευστική ικανότητα. Εκτός από τη χρήση τους για την κατασκευή ρούχων, τα λινά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως καμβά για τους καλλιτέχνες να κάνουν πλήρη χρήση της φαντασίας τους.


Η αγορά είναι γεμάτη από υφάσματα. Μεμονωμένες επιχειρήσεις πωλούν λινά σεντόνια και βαμβακερά σεντόνια, έτσι πρέπει να μάθουμε πώς να διακρίνουμε τα υφάσματα από λινά.

1. Προσπαθήστε να σπάσετε ένα νήμα. Εάν υπάρχουν καμπύλα άκρα και στα δύο άκρα, η γραμμή είναι βαμβάκι. Επειδή η γραμμή λινό είναι σπασμένη, τα άκρα θα πρέπει να είναι ομαλά, διαφορετικά δεν θα είναι καθαρό λινό.

2. Βρέξτε το πανί. Η ποιότητα του αρχικού λινά είναι καφέ και ομοιόμορφη στην απορρόφηση νερού. Εάν το σεντόνι δεν είναι καλό, το νερό δεν θα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο. Αν είναι βρεγμένο, θα γίνει μαύρο.


Πώς προστατεύεται το ύφασμα από λινάρι; Αυτό είναι επίσης ένα μέρος για μας να μάθουμε και γνωρίζουμε πώς να το διατηρήσουμε για να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα το ύφασμα από λινό.

1, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στη μέθοδο της στοίβαξης. Η στοίβαξη του λίνου πρέπει να ταξινομηθεί και να στοιβάζεται, οπότε η στοίβαξη θα είναι βολική για τη διαχείριση. Η κανονική στοίβαξη δεν είναι μόνο κατάλληλη για εμάς, αλλά και ευνοϊκή για την ομαλή επιφάνεια του υφάσματος και την καλή οργάνωση.

2, μετά το πλύσιμο, θα πρέπει να στεγνώσει στο χρόνο. Το λινάρι πρέπει να στεγνώνει αμέσως μετά το πλύσιμο. Δεν θα οδηγήσει σε μουχλιασμένα υφάσματα και θα πρέπει να στεγνώσει εντελώς πριν τα τοποθετήσετε.


Τώρα πρέπει να γνωρίζουμε τι υφάσματα λινών είναι. Τα λινά είναι ένα ειδικό ύφασμα. Αυτό που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι να μάθουμε να διακρίνουμε σωστά κατά την επιλογή και να μάθουμε να το διατηρούμε λογικό όταν τη χρησιμοποιούμε. Μόνο αυτό το είδος υφάσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.