Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του λινά υφάσματος

- Apr 27, 2018-

Το λινό ύφασμα έχει χρησιμοποιηθεί ως το ειδικό ύφασμα της αρχαίας ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας. Κυκλοφορεί στην ανώτερη κοινωνία. Καθώς το ύφασμα από λινάρι κυκλοφορεί ευρέως σε όλο τον κόσμο, τα πλεονεκτήματα του υφάσματος από λινάρι αποκαλύπτονται σταδιακά από τους ανθρώπους.

Το ύφασμα από λινάρι έχει τις λειτουργίες σκλήρυνσης, αντι αλλεργίας, αντιστατικών και αντιβακτηριακών. Λόγω της καλής απορρόφησης υγρασίας του λίνου, μπορεί να απορροφήσει 20 φορές το βάρος του ίδιου του βάρους, έτσι ώστε το ύφασμα από λινό αισθάνεται ξηρό. Τώρα, η εμφάνιση ρυτίδων χωρίς προϊόντα σιδερώματος και η εμφάνιση αναμεμειγμένων προϊόντων καθιστούν την αγορά των προϊόντων από λινό επεκταθεί περαιτέρω.


Μίξη στυλ

Το λινάρι μπορεί να είναι συνυφασμένο ή αναμεμιγμένο με μαλλί, πολυεστέρα και άλλες ίνες για να σχηματίσει ένα μοναδικό και φθηνό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν.

Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των υφασμάτων από λινάρι, το μαλλί και τα λευκά είδη είναι συνυφασμένα με δροσερό ύφασμα και οι ίνες λίνου και τα υφάσματα από μαλλί αποτελούν νέους τρόπους για να ελαφρύνουν και να ελαφρύνουν τα υφάσματα από μαλλί. Επειδή οι ίνες από μαλλί και οι ίνες λινό είναι διαφορετικές στις ιδιότητες της λεπτότητας, της ελαστικότητας, της επιμήκυνσης και της καμπύλωσης, η διαδικασία της ανάμειξης είναι δύσκολο να ελεγχθεί, όπως ο κύλινδρος για τα μαλλιά και το τύλιγμα, το σπασμένο κεφάλι και το λινάρι, νήμα. Τώρα το μαλλί και το λινάρι χρησιμοποιούνται συχνά για να σχηματίσουν υφάδι από μαλλί και λινό. Το προϊόν απλής ύφανσης είναι ελαφρύ και ολισθηρό λόγω του διπλού μονού υφαδιού του, και είναι ομαλή και σταθερή. Η πυκνότητα στημονιού του προϊόντος από μαλλί μαλλί είναι συχνά μεγαλύτερη από το άκαμπτο νήμα από λινάρι και η επιφάνεια είναι ως επί το πλείστον ίνα από μαλλί και το τελευταίο φινίρισμα επικεντρώνεται στις ίνες μαλλί. Το μαλλί και το λινό συνυφασμένο δροσερό ύφασμα έχει τα πλεονεκτήματα του μαλλιού και των λινών και έχει μια καλή αγορά στον τομέα της επαναχρησιμοποίησης.


Εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, υλική υγεία

Ίνες από λινάρι μη υφασμένα σύνθετα υλικά: Ίνες από λινάρι Τα μη υφασμένα / ακόρεστα πολυεστερικά σύνθετα μπορούν να κατασκευαστούν με χύτευση με μεταφορά κενού με ρητίνη (RTM). Επειδή η τιμή του λίνου, η πυκνότητα είναι μικρότερη από όλες τις ανόργανες ίνες και το μέτρο ελαστικότητας και αντοχής σε εφελκυσμό είναι παρόμοιο με εκείνο των ανόργανων ινών και μπορεί να ληφθεί εν μέρει στο σύνθετο υλικό. Σε σύγκριση με τις ίνες γυαλιού και τις ίνες άνθρακα, οι ίνες λίνου είναι μαλακότερες από τις ίνες γυαλιού και τις ίνες άνθρακα. Μέσω της κατάλληλης διαδικασίας απομάκρυνσης, η ίνα μπορεί να επιλέξει μια λογική διαδικασία λαναρίσματος και η μέθοδος διάτρησης με βελόνες μπορεί να παράγει ενισχυμένη ίνα από μη υφασμένα υφάσματα με ποσότητα και αφράτα και η βλάβη των ινών είναι μικρή. Και το αποτέλεσμα πάχυνσης είναι καλό. Ως υλικό ενίσχυσης, έχει τα πλεονεκτήματα της σύντομης διαδικασίας παραγωγής, χωρίς ύφανση και χαμηλού κόστους επεξεργασίας, και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.