Ποια είναι τα οφέλη από τα ρούχα από βαμβάκι και λινό

- Apr 27, 2018-

Τα βαμβακερά και λινά υφάσματα έχουν καλή διάχυση θερμότητας, τόσο ζεστά ρούχα το καλοκαίρι είναι επίσης πολύ αναπνεύσιμα και στεγνά, και βαμβακερά και λινά υφάσματα μπορούν επίσης να αποτρέψουν τον στατικό ηλεκτρισμό, και υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα.

1. Ποια είναι τα οφέλη από τα ρούχα από βαμβάκι και λινό

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ενδυμάτων από βαμβάκι και λινό:

Πλεονέκτημα:

1, αναπνέει και στεγνός: επειδή η διάχυση της θερμότητας είναι 5 φορές μαλλί, 19 φορές μετάξι, έτσι σε καυτές καιρικές συνθήκες, η χρήση ρούχων από λινό μπορεί να κάνει τη θερμοκρασία επιφάνειας του ανθρώπινου δέρματος χαμηλότερη από αυτή του μεταξιού και του βαμβακερού υφάσματος 3 -4 βαθμούς Κελσίου. Και το λινό μπορεί να απορροφήσει υγρασία ίση με το 20% του δικού του βάρους. Ταυτόχρονα, μπορεί να απελευθερώσει γρήγορα την απορροφούμενη υγρασία. Περισσότερος ιδρώτας μπορεί να σας κρατήσει ξηρό.

2, μειώστε τον ιδρώτα: το βαμβάκι και τα ρούχα από λινό βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα ενδύματα από λινάρι μπορούν να μειώσουν την ποσότητα του ιδρώτα που γίνεται από τον άνθρωπο κατά 1,5 φορές σε σύγκριση με τα ρούχα βαμβακιού.

3, πρόληψη ακτινοβολίας: η ζωή των σύγχρονων ανθρώπων δεν μπορεί να διαχωριστεί από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα. Η ακτινοβολία είναι ένα αναπόφευκτο πρόβλημα για τους σύγχρονους ανθρώπους. Ιαπωνική έρευνα δείχνει ότι το 20% των λινό μπορεί να αποτρέψει την ακτινοβολία 80% από το ύφασμα της ένδυσης. Το βαμβάκι και τα λινά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τους εργαζόμενους με λευκά γιακά, τις γυναίκες που είναι έτοιμες για τοκετό, 3 μήνες πριν από την έγκυο και τους άνδρες φίλους.

4, αντιστατικά: μόνο το 10% των λινών στο αναμεμειγμένο ύφασμα είναι αρκετό για να προστατεύσει από τον στατικό ηλεκτρισμό. Το βαμβάκι και η κάνναβη μπορούν αποτελεσματικά να ανακουφίσουν την διέγερση, τον πονοκέφαλο, τη σφίξιμο στο στήθος και τη δύσπνοια που προκαλείται από το στατικό ηλεκτρισμό.

5, αναστέλλουν τα βακτηρίδια: επειδή το λινάρι έχει καλό αποτέλεσμα να αναστέλλει τα βακτήρια και τους μύκητες, τόσο καιρό που φορούν βαμβάκι και λινό μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά ορισμένες ασθένειες. Σύμφωνα με ιαπωνικούς ερευνητές, τα σεντόνια μπορούν να εμποδίσουν την παραμονή των ασθενών στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα ρούχα από λινό βοηθούν στην πρόληψη κάποιου δέρματος, όπως τα κοινά εξανθήματα και το χρόνιο έκζεμα.

6, αντι αλλεργία: για τους ανθρώπους που είναι αλλεργικοί στο δέρμα, τα ρούχα από λινό είναι αναμφισβήτητα ένα ευαγγέλιο, επειδή το ύφασμα από λινάρι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, αλλά βοηθά στη θεραπεία ορισμένων αλλεργιών, το λινάρι μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή, να αποτρέψει τον πυρετό.