Τι είδους βαμβακερό ύφασμα είναι η επιλογή των ρούχων

- Apr 27, 2018-

Επίπεδη ύφασμα:

1, το κοινό χαρακτηριστικό του απλού υφάσματος είναι η υφαντική ύφανση, η γραμμική πυκνότητα των νημάτων στημόνιων και υφαδιού είναι ίδια ή παρόμοια με εκείνη των νημάτων στημονιού και υφαδιού στο ύφασμα.

2. Σύμφωνα με το πάχος των χρησιμοποιούμενων στημονιών και υφαδιού, μπορεί να χωριστεί σε χονδρό αδιάβροχο ύφασμα, απλό ύφασμα και λεπτό πανί.

Ραβδωτό μεταξωτό ύφασμα:

1. Το ύφασμα είναι επίσης υφαντό με απλή ύφανση. Σε σύγκριση με το απλό ύφασμα, ο λόγος πυκνότητας προς πυκνότητα υφαδιού είναι γενικά 1,8 ~ 2,2: 1.

2. Επειδή η πυκνότητα του στημονιού είναι προφανώς μεγαλύτερη από την πυκνότητα του υφαδιού, ο κόκκος διαμαντιού που σχηματίζεται από το ανυψωμένο τμήμα του στημονιού σχηματίζεται στην επιφάνεια του υφάσματος.

Λινός:

1. Τα νήματα Ramie συνήθως υφαίνονται και υφαίνονται σε υφαντικές υφαντικές υφαντικές ύλες και χρησιμοποιούνται επίσης και άλλα πλεκτά πλεκτά υφάσματα.

2. Είναι κατασκευασμένο από λεπτά νήματα από βαμβάκι ή από νήματα από βαμβάκι από πολυεστέρα και η συστροφή των νημάτων στημονιού είναι υψηλότερη από αυτή του υφαδιού και η συστροφή των νημάτων στημόνι είναι υψηλότερη από αυτή του συνηθισμένου επίπεδου υφάσματος. Ως εκ τούτου, το ύφασμα έχει τα χαρακτηριστικά του υφάσματος τόσο καθαρό όσο το λινάρι.

Υφαίνω διαγωνίως:

1, ο κρόκος είναι συνήθως υφασμένος με 2/1 ύφανση. Το ύφασμα έχει μια ξεχωριστή γραμμή συρραφής και μια αντίστροφη πλευρά. Η διεύθυνση στημονιού και υφαδιού είναι όλα απλά νήματα, με γραμμική πυκνότητα κοντά στο ύφασμα. Το ύφασμα είναι ελαφρώς υψηλότερο από την πυκνότητα του υφαδιού.

2. Υφαντό ύφασμα από ντενιμέντο κατασκευασμένο από νήματα από λεπτό υφαντό υφαντό, κατασκευασμένο από μεσαίο υφαντικό νήμα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι καθαρό βαμβάκι, βισκόζη και πολυεστέρας και βαμβάκι. Το ύφασμα twill είναι σφιχτό και μαλακό.

Χακί:

1. Χακί είναι ένα ύφασμα twill. Σύμφωνα με τα χρησιμοποιούμενα νήματα στημονιού και υφαδιού, διαιρούνται οι ενσύρματες κάρτες (κορδέλες στημόνι και υφαδιού) και οι κάρτες μισής γραμμής (σκέλη, μονό νήμα υφαδιού) και κάρτες γάζας (απλό νήμα και υφάδι υφάσματος). Η κάρτα γραμμής είναι κατασκευασμένη από 2/2 πλέξη, και οι όψεις ανάστροφη και ανάστροφη twill είναι πολύ προφανείς, επίσης αποκαλούμενες κάρτες διπλής όψεως. Η κάρτα μισής γραμμής είναι υφασμένη με 3/1.

2, η κάρτα γάζας υφαίνεται με 3/1. Οι κάρτες μισής γραμμής και οι κάρτες γάζας είναι μεμονωμένες πλευρικές κάρτες. Οι κύριες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο Khaki είναι καθαρό βαμβάκι, πολυεστέρας και βαμβάκι κ.λπ.

3. Το ύφασμα έχει μια σφιχτή δομή και μια καθαρή υφή, και είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό. Μετά τη βαφή, χρησιμοποιείται κυρίως για ρούχα, υφάσματα αντιανεμικό και αδιάβροχο κατά την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η κάρτα γάζας χρησιμοποιείται ως ύφασμα των ενδυμάτων και των ενδυμάτων εργασίας.

Ραβδωτό μάλλινο ύφασμα:

1, Serge είναι επίσης υφαντά σε twill. Σύμφωνα με τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διεύθυνση του στημονιού και του υφαδιού, χωρίζονται σε δύο είδη: Serge (νήματα στημονιού και υφαδιού) και νήμα Serge (νήματα στημονιού, νήματα υφαδιού).

2. Ο πρώτος χρησιμοποιεί 2/2, και ο τελευταίος χρησιμοποιεί 2/2. Ο Serge είναι πιο ευέλικτος από τις παρόμοιες ποικιλίες του kaki, τη δομή του Vada, και το serge είναι πιο ευέλικτο από το serge.

3. Αυτό το ύφασμα είναι αντίστροφο στην πίσω πλευρά, με παχιά υφή και μαλακή λαβή. Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται είναι καθαρό βαμβάκι, βαμβάκι βισκόζη και βισκόζη.

Hua Dane:

1, Hua Dane επίσης υφασμένα με twill. Τα χαρακτηριστικά του είναι περίπου διπλάσια από την πυκνότητα του υφαδιού, οπότε η κλίση του μαϊντανό είναι μεγαλύτερη.

2. Η στεγανότητα των υφασμάτων είναι μικρότερη από την kaki και μεγαλύτερη από την Serge. Το ύφασμα είναι καλύτερο από το ράφι, αλλά όχι τόσο παχύ όσο το χακί. Σύμφωνα με τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατεύθυνση του στημόνι και του υφαδιού, χωρίζεται σε νήματα Hua Dane (το νήμα και το ύφασμα χρησιμοποιούν απλά νήματα), η μισή γραμμή Hua Dane (μέσω της χρήσης των κλωστών, το υφαντό μονό νήμα) και ολόκληρη η γραμμή Hua Dane (το μήκος και το γεωγραφικό πλάτος χρησιμοποιούνται όλα στη γραμμή των μηρών), αλλά όλα οργανώνονται με 2/2. Το ύφασμα είναι κατασκευασμένο από καθαρό βαμβάκι, κολλητικό βαμβάκι, βαμβάκι και πολυεστέρα.

3, η υφή του υφάσματος είναι καθαρή, η υφή είναι παχιά και το ύφασμα είναι γεμάτο λάμψη. Τα υφάσματα είναι βαμμένα και χρησιμοποιούνται ως ρούχα για ανδρικά και γυναικεία ρούχα την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Εγκάρσιο αφιέρωμα:

1, cross tribute, γνωστό και ως σατέν σατέν, υφαίνεται με ύφανση από ύφασμα υφαδιού. Χαρακτηριστικό του είναι ότι η πυκνότητα της πυκνότητας υφαδιού είναι περίπου 5: 3. Επομένως, η επιφάνεια του υφάσματος καλύπτεται κυρίως από νήματα υφαδιού. Τα νήματα υφαντού στημονιού και υφαδιού επεξεργάζονται όλα με χτένισμα.

2, το ύφασμα είναι λείο, μαλακό, γυαλιστερό και σφιχτά δομημένο. Το βαμμένο αφιέρωμα χρησιμοποιείται κυρίως ως ύφασμα για γυναίκες και παιδικά ρούχα. Το τυπωμένο διακριτικό αφιέρωμα χρησιμοποιείται ως ρούχα για γυναίκες και παιδιά, καθώς και καλύμματα πάπλων και καλύμματα πάπλων.

Εργατικό πανί:

1, το πανί εργασίας ονομάζεται επίσης ανθεκτικό, denim. Τα περισσότερα από αυτά είναι υφασμένα με 2/1. Χαρακτηρίζεται από την ύφανση ακατέργαστων και καθαρό βαμβάκι νήματα, βαμβακερά νήματα και ούτω καθεξής. Η βαφή και το νήμα υφαδιού είναι ως επί το πλείστον λευκά νήματα, έτσι το ύφασμα είναι θετικό και αρνητικό, με το χρώμα στημονιού στο μπροστινό μέρος και το χρώμα στην πίσω πλευρά.

2, ανάλογα με τα διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στο στημόνι και το υφάδι, μπορεί να χωριστεί σε ύφασμα που λειτουργεί με νήματα (νήματα στημόνι και υφάδι απλά νήματα), υφασμάτινο πλέγμα μισής γραμμής (μέσω των κλώνων του συστήματος, υφάδι σε απλά νήματα) και ολόκληρη γραμμή υφασμάτινου υφάσματος (γραμμή του γεωγραφικού μήκους και του γεωγραφικού πλάτους). Το ρούχο εργασίας είναι γενικά συρρικνωμένο.

3, το ύφασμα έχει καθαρή υφή, σφιχτή υφή, σταθερή και σταθερή λαβή και σταθερή λαβή. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα ρούχα εργασίας και το προστατευτικό ρουχισμό του εργοστασίου, ειδικά για την κατασκευή τζιν, γυναικείων φορεμάτων και όλων των ειδών παιδικών ενδυμάτων.

Οξφόρδη πανί:

Το ύφασμα της Οξφόρδης είναι υφάδι πλεκτό ή υφαντό με ύφανση Fang Ping. Χαρακτηριστικό του είναι ότι ένα από τα νήματα στημονιού και υφαδιού είναι ένα νήμα από βαμβάκι από πολυεστέρα, το ένα είναι καθαρό βαμβάκι και το υφάδι χτενίζεται. Το λεπτό υφάδι χρησιμοποιείται για να είναι περίπου 3 φορές το νήμα στημονιού και το βαμβακερό νήμα από πολυεστέρα είναι βαμμένο σε χρώμα νήματα και καθαρό νήμα από βαμβάκι είναι λευκασμένο. Το ύφασμα έχει μαλακό χρώμα, μαλακό ύφασμα, καλή διαπερατότητα αέρα, άνετη φθορά και διπλό χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για πουκάμισα, αθλητικά ρούχα και πιτζάμες.

Είδος υφάσματος:

1. Νερό πανί είναι καθαρό βαμβάκι ύφασμα από απλή ύφανση. Η πυκνότητα του νήματος στημονιού και υφαδιού είναι η ίδια και η πυκνότητα υφαδιού και υφαδιού του υφάσματος είναι κοντά.

2, τα κύρια χαρακτηριστικά είναι: ένα από τα νήματα στημονιού και υφαδιού είναι βαμμένα νήματα, το άλλο είναι λευκασμένα νήματα. Το ύφασμα είναι αρμονικό, ελαφρύ και λεπτό, απαλό και απαλό.

3, που χρησιμοποιούνται κυρίως για πουκάμισα, υφάσματα εσώρουχα και παπλώματα.