Θα συρρικνωθεί το ύφασμα Liner;

- Apr 27, 2018-

Θα συρρικνωθεί το ύφασμα από λινάρι; Λευκά βισκόζη συνυφασμένο ύφασμα, στημονιού του είναι βισκόζη, υφάδι είναι λινό, έτσι αυτό το ύφασμα δεν θα συρρικνωθεί ο μεσημβρινός, αλλά θα τεντώσει. Αλλά τα γεωγραφικά πλάτη θα συρρικνωθούν.

Βροχή Dew Ma είναι λινάρι μετά τη συγκομιδή, που στο έδαφος για να στεγνώσει, μέσω της φυσικής βροχής πότισμα, ξεφλούδισμα στέλεχος για να κάνει μια κάνναβη. Μετά την ύφανση, έχει γκρι σκούρες λωρίδες και πολύ πιο ακριβά από άλλα είδη λινό. Οι ίνες λινό είναι μια φυσική ίνα. Μετά από εξαιρετική επεξεργασία, υφαίνεται σε διάφορα στυλ λινό ύφασμα με μοναδικές γραμμές και λάμψη. Έχει γρήγορη απορρόφηση υγρασίας, γρήγορη διάχυση θερμότητας, ισχυρή διαπερατότητα αέρα, αντιστατικές ιδιότητες και ούτω καθεξής.


Οι ίνες λιναριού απολαμβάνουν τη φήμη της "φυσικής ίνας Queen" και είναι η μόνη δέσμη ινών σε φυσικές ίνες. Μια ειδική δομή με άλλες ίνες που δεν έχουν ακμή πηκτίνης. Αυτές οι τρύπες σε επαφή με το δέρμα θα προκαλέσουν φανερό φαινόμενο, θα μπορούν να προσαρμόσουν το περιβάλλον της θερμοκρασίας της επιφάνειας του δέρματος στο χρόνο, θα βελτιώσουν τον ιστό των ανθρώπινων κυττάρων του δέρματος, θα απορροφήσουν τη διατροφή και το οξυγόνο, θα διατηρήσουν το νερό του δέρματος, κυττάρων. Κάντε το δέρμα του ανθρώπου ομαλό και καθαρό, προωθήστε το μεταβολισμό των ανθρώπινων επιδερμικών κυττάρων και εμποδίστε τη γήρανση του δέρματος.