2018 Κίνα Κλωστοϋφαντουργικών και Ενδυμασία Εμπορίου Show (Νέα Υόρκη) Μεγάλο άνοιγμα

- Jul 27, 2018-

Αυτή η παράσταση χρησιμοποίησε όλα τα πέντε περίπτερα στον πρώτο όροφο του εκθεσιακού κέντρου. Ο εκθεσιακός χώρος ήταν πάνω από 30.000 τετραγωνικά μέτρα. Υπάρχουν περίπου χιλιάδες επιχειρήσεις από 19 χώρες και περιφέρειες που συμμετείχαν στην έκθεση. Οι εκθεσιακές ομάδες της Κίνας περιλαμβάνουν περισσότερες από 600 επιχειρήσεις από 19 επαρχίες και αυτόνομες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των επαρχιών Zhejiang, Jiangsu και Fujian. Η Zhejiang, η Jiangsu και η Fujian αντιπροσωπεύουν το 80%. Ταυτόχρονα, εκπροσωπούνται στην έκθεση αυτή η Τουρκία, η Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, η Κολομβία, η Νότια Κορέα, το Πακιστάν, η Γουατεμάλα, η Ινδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Xu yingxin, αντιπρόεδρος της Κίνας κλωστοϋφαντουργίας Ομοσπονδία: η αμοιβαία επωφελή και win-win εμπορική εταιρική σχέση μεταξύ της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών στην κλωστοϋφαντουργία δεν θα αλλάξει.

Το έτος 2018 είναι ένα ιδιαίτερο έτος. Ο εμπορικός πόλεμος σινο-εμάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η τιμολογιακή εισφορά δεν είναι μόνο φόρος για τους καταναλωτές, αλλά και αβεβαιότητα για την πιο σταθερή διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού. Αμερικανοί καταναλωτές, μάρκες μόδας και κινέζοι κατασκευαστές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων δεν θα επωφεληθούν από εμπορικές διαφορές

Ως διοργανωτής της έκθεσης, είναι η επιδίωξη μας να δημιουργούμε συνεχώς αξία για τους πελάτες. Στο σημερινό αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, η πολυεθνική ομάδα μας δεσμεύεται πάντοτε να δημιουργεί ορισμένες εμπορικές ευκαιρίες για τους εκθέτες και το επαγγελματικό κοινό και να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της έκθεσης με βάση την ενίσχυση του πρακτικού αποτελέσματος του εμπορίου. Όπως αποδεικνύεται, πολλές κινεζικές εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας δεν έχασαν την εμπιστοσύνη τους και εξακολουθούν να έχουν μεγάλες ελπίδες να επεκτείνουν την αμερικανική αγορά μέσω της πλατφόρμας έκθεσης της Νέας Υόρκης Πιστεύουμε ότι το καθεστώς πολλών κινεζικών επιχειρήσεων ως οι πιο σταθεροί και αξιόπιστοι προμηθευτές αμερικανικών εμπορικών σημάτων μόδας δεν θα αλλάξει ούτε θα έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό η αμοιβαία επωφελή και κερδοφόρα εμπορική συνεργασία μεταξύ της Κίνας και της κλωστοϋφαντουργίας μας.

Πιστεύω ότι με τις κοινές προσπάθειες τόσο των κυβερνήσεων όσο και των επιχειρηματικών κοινοτήτων, το εμπόριο Κίνα-ΗΠΑ θα επιστρέψει τελικά στην κανονική πορεία. Ως σημαντική πλατφόρμα προώθησης του εμπορίου, η έκθεση της Νέας Υόρκης θα συνεχίσει να συμβάλλει θετικά στην αειφόρο ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής και αμοιβαία επωφελούς αλυσίδας εφοδιασμού κλωστοϋφαντουργικών ειδών και ενδυμάτων μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Μετά την τελετή έναρξης, όλοι οι επισκέπτες, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή της έκθεσης, επισκέφτηκαν την έκθεση και επικοινωνούσαν με τους εκθέτες και παρακολουθούσαν την επίδειξη μόδας γνωστών εγχώριων ετικετών εσωρούχων που διοργάνωσε η ένωση εσωρούχων Shenzhen. Ως ένα από τα κορυφαία σημεία αυτής της έκθεσης, αυτή η επίδειξη μόδας εμφανίζει δυναμικά τα τελευταία επιτεύγματα των κινεζικών προϊόντων εσωρούχων στη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και την κατασκευή.