Γυναίκες τάσεις χρώματος και υφασμάτων AW 2020/21-Lancai Ένδυμα Co, LTD

- Aug 16, 2019-

2c86

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση

- Οι λέξεις-κλειδιά είναι: κομψότητα, νηφαλιότητα, παράδοση
- Οι φυσικές ίνες αντιστοιχούν σε τεχνητά. Το μαλλί, η αλπακά, η μοχέρ και το κασμίρ είναι πρωταγωνιστές.
- Τα υφάσματα είναι συμπαγή, για ενδύματα με καλά καθορισμένα μοντέλα. Ένα τμήμα των υφασμάτων τεντώματος είναι πάντα παρόν.
- Οι κατασκευές περιλαμβάνουν υφάσματα διπλής όψης για παλτά, σωληνωτά υφάσματα για κοστούμια, φανταχτερά υφάσματα για μπλάζερς. Κλασική ύφανση από ύφασμα twill και καλαθιού για καθαρά σχέδια.
- Πολλά ελεγμένα σχέδια, αλλά και δόντι του κυνηγού και στερεά στερεά.
- Η παλέτα κυμαίνεται από ασπρόμαυρο έως γκρίζο, μπεζ και καφέ καμήλες μερικές φορές ανακουφισμένος από πινελιές με φωτεινότερα χρώματα: κόκκινα και πορτοκαλί, κίτρινα και όξινα χόρτα, αποχρώσεις με υποβρύχες.
- Το φρεζάρισμα και το βούρτσισμα είναι τα βασικά φινιρίσματα για τα παλτά και τα σακάκια. καθαρή κοπή και αποχρωματισμό για κοστούμια.


bfdb

Μαύρη και Λευκή διάθεση

Λεπτές γραφικές επιδράσεις σε μαύρο και άσπρο - τα αντίθετα ενισχύουν ο ένας τον άλλον.
Τα υφάσματα για αυτή την εμφάνιση είναι υφάσματα διπλής όψεως με σχέδια στο πρόσωπο και απλή αντίστροφη, διπλή φανέλα σε υφασμένα μοτίβα απομίμησης με παχύ υπερ-εκτύπωση και γεωμετρικά ζακάρ.


3674

Καθαρίστε chekcs

Ακόμη ευρεία παρουσία των ελέγχων, των ελέγχων παραθύρου παραθύρου, glenchecks και, πάνω απ 'όλα, καρύδια. Εστίαση στους ζεστούς τόνους που ταιριάζουν με τις σκούρες αποχρώσεις Καλάθια και ζακάρ που αναπαράγουν παραδοσιακά σχέδια.


3d80


Μπεζ και Βουργουνδία

Ο εκλεπτυσμένος συνδυασμός μπεζ και μπορντό παρουσιάζεται σε διαφορετικές βάσεις: απλά σχέδια για ψεύτικα λενό, μια ποικιλία ανακουφιστικών επιπτώσεων με σενίλ σε φινίρισμα σε βελονάκι και μικρά ζακάρ.