Οι καλύτερες στιγμές της Streetwear από την εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

- Aug 10, 2019-

Ο φωτογράφος μόδας της μόδας Vogue Jepsen κατέλαβε τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας μόδας της Κοπεγχάγης, με αυτά τα σκανδιναβικά στυλ να προσφέρουν ένα μάθημα στη φθορά του καλοκαιριού .

Μετά την ακύρωση της τελικής περιόδου της εβδομάδας μόδας της Στοκχόλμης, το σουηδικό συμβούλιο μόδας επέστρεψε την προσοχή του στη γειτονική Δανία για να βρει πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις. Την εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου   το ηλιοστάσιο και το 9, εξακολουθεί να είναι η επιτομή της σκανδιναβικής δροσερότητας - γεμάτη από εξαιρετικά πολυπόθητα εμπορικά σήματα και επιρροή θεματοφύλακες, με υψηλή βιωσιμότητα στην ατζέντα.


Μεταξύ των μάρκων που παρουσιάστηκαν στην πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι είναι ο τελικός Cvilie Bahnsen, ο καταπληκτικός Stine Goya, ο αγαπημένος Saks Potts και ο φανατικός Ganni, ο οποίος χαρακτήρισε την χαλαρή αισθητική της περιοχής. Υπάρχουν επίσης Stand, ο δερμάτινος ειδικός, ο Broger, το παραμύθι Helmstedt.


Για όλο το ταλέντο στο διάδρομο, μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα πλήθη προήλθαν από τα μπροστινά μοντέλα, τους αγοραστές και τους εκδότες. Αυτοί οι πρωτοπόροι έφεραν αποχρώσεις παγωτού, εκθαμβωτικά αξεσουάρ και γλυπτά σιλουέτες. Με την άφιξη της εβδομάδας μόδας, ο Vogue's Jepsen καταγράφει τις καλύτερες στιγμές μόδας στο δρόμο.