Φοράτε το νέο ύφος του παντελονιού με δαντέλα στο αστράγαλο;

- Nov 11, 2019-

Αλλάξτε τον τρόπο που εσείς ντύνομαι αυτό το χειμώνα, και εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς συμβουλές styling για τη νέα σεζόν: αστράγαλο παντελόνι με δαντέλα.

Έχει περάσει από τότε που οι τεχνικές μόδας σε επίπεδο συντακτικής, όπως τα παντελόνια με αστράγαλο-δαντέλα, έγιναν δημοφιλείς αυτό το μήνα. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τις τελευταίες μορφές πασαρέλας που έχουν αναλάβει την Feed Instagram.

1570799080_F36QlD

Σχετικά με τη φινέτσα, ο DanielLee της Bottega Veneta ισχυρίζεται ότι τώρα είναι περισσότερο για το πώς ντύνεις από αυτό που φοράς. Ειλικρινά, ο μινιμαλισμός είναι εν κινήσει. Κάνοντας ένα κοστούμι αυτό το χειμώνα (ή παίζοντας κάτω το βλέμμα) απαιτεί νοημοσύνη και smarts. Αυτό είναι το εξαιρετικά δημοφιλές παντελόνι που έχει σχεδιαστεί από το Resort 2020, το οποίο προσελκύει το μάτι. Το μυστικό της μόδας; Περάστε τα ιμάντα σανδάλια του μοντέλου στο κάτω μέρος του παντελονιού.

1570799089_Wh5QTS

Οι οπαδοί της μόδας (συμπεριλαμβανομένων και εμάς) θα σημειώσουν ότι η συλλογή AW18 της Celine έχει υποδείξει αυτή την τάση (ειδικά την εξωτερική δαντέλα των δερμάτινων σανδαλιών Look 24). Δεν ήταν τυχαίο: ο ίδιος ο Lee ήταν μέρος μιας ομάδας πίσω από τα σκηνικά δημιούργησε την τελική σκηνή της εποχής του Phoebe Philo. Αλλού, η διακριτική συλλογή SS20 του JW Anderson έδειξε άφθονη ευκολία και κομψότητα, στριφτούς espadrilles δεμένα με τα πόδια των φαρδιών μπεζ παντελόνι.

1570799100_xQJ6f6