Όμορφη Xinxiang πολύχρωμη μόδα, το 2018 Fashion Show της Ασίας-Ευρώπης

- Sep 04, 2018-

Από την ίδρυσή της το 2012, η επίδειξη μόδας έχει τηρήσει το στόχο της ενίσχυσης της ενδογενούς κινητήριας δύναμης της οικονομίας Xinxiang και της επίλυσης της απασχόλησης και του στόχου της προώθησης της κουλτούρας ένδυσης με τα χαρακτηριστικά Xinxiang. Έχει δεσμευτεί να προωθήσει την ανάπτυξη της αρχικής σχεδιαστικής δύναμης της Xinxiang, και να προσελκύσει εξαιρετικούς σχεδιαστές από διάφορες χώρες για τη διεξαγωγή απελευθέρωσης μόδας στο Urumqi. Τα τελευταία έξι χρόνια, έχουν προσκληθεί στην έκθεση μόδας Asia-Europe 42 σχεδιαστές και 30 μάρκες από 17 χώρες και περιοχές, όπως η Κίνα, το Καζακστάν, το Κιργιζιστάν, η Νότια Κορέα, η Ρωσία, η Γαλλία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. παραστάσεις.


1.jpg


Προκειμένου να δοθεί πλήρης παιχνίδι στη σκηνή εκφραστικότητα και επαγγελματισμό των μοντέλων και να ενισχυθεί η οπτική έκκληση της επίδειξης μόδας, αναφέρεται ότι ο διοργανωτής εκδήλωσης προσκάλεσε ειδικά τον Wang Zhe, έναν από τους κορυφαίους ζωντανούς σκηνοθέτες μόδας στην Κίνα. Ως ανώτερος χορογράφος μόδας και ηγετική προσωπικότητα στη βιομηχανία της μόδας, ο Wang Zhe έχει σκηνοθετήσει πολλές μεγάλες εγχώριες και διεθνείς παρουσιάσεις μόδας και διεθνείς εκδηλώσεις. Για να επεκτείνουν περαιτέρω την επιρροή της επίδειξης μόδας Ασίας-Ευρώπης και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, οι διοργανωτές προσκάλεσαν επίσης το ειδικό μοντέλο li wei-yu, shi qifan και σούπερ μοντέλο wang xiaoting για το ειδικό άνοιγμα που οδηγεί στο άνοιγμα, την τελική κουρτίνα, έτσι ώστε κάθε εμφάνιση να είναι πιο διεθνές επίπεδο. Όπως η τελετή έναρξης της 20ής επετείου της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Κίνας, η τελετή έναρξης του μεγαλύτερου καταστήματος ιδεών Levi της Ασίας και η απελευθέρωση κινεζικών τάσεων της μόδας από το 2006 έως το 2008.


2.jpg

Σύμφωνα με την εισαγωγή, επί του παρόντος, Wang Zhe και η ομάδα του ήταν από τα φώτα του προγραμματισμού, με τη μουσική, τη διάταξη της παραγγελίας, το άνοιγμα άνοιγμα κουρτίνα τρόπο και ούτω καθεξής συνέχισε το περίτεχνο σχέδιο για την επίδειξη μόδας Την Ασία και την Ευρώπη και τη χορογραφία, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχει όλα τα στοιχεία για να επιτύχει εξαιρετικά αρμονική και ενοποιημένη, καθιστώντας κάθε επίδειξη να αντανακλά πλήρως την χροιά και τη γεύση του σχεδιαστή, οδηγώντας τη βιομηχανία της μόδας.


3.jpg

Προκειμένου να διευρυνθεί περαιτέρω η επιρροή της επίδειξης μόδας Asia-Europe και να αυξηθεί η προσοχή, οι διοργανωτές επίσης προσκάλεσαν ειδικά το βασικό μοντέλο Li wei-yu, Shi qifan και σούπερ μοντέλο Wang xiaoting για το ειδικό άνοιγμα που οδηγεί στο άνοιγμα, το τελικό κουρτίνα, έτσι ώστε κάθε εμφάνιση να είναι πιο διεθνές επίπεδο.

 

4.jpg

Μετά από έξι χρόνια καλλιέργειας και ανάπτυξης της επίδειξης μόδας στην Ασία και την Ευρώπη έχει γίνει η περιοχή σε όλη τη διαδρομή κατά μήκος των εθνικών ενδυμάτων μάρκες και σχεδιαστές για την προώθηση της εικόνας, δείχνουν την πρωτοτυπία, επικράτηση και επιδιώκουν αμοιβαίο όφελος και τη συνεργασία πολλαπλών διεθνών παραθύρων και Xinxiang καθώς η συμβολή του αρχαίου μεταξωτού δρόμου ανατολικού και δυτικού πολιτισμού, ως πυρήνα της νέας οδικής οικονομικής ζώνης, εξελίσσεται σταδιακά στο διεθνές κέντρο μόδας.