Η Βρετανία αναβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση

- Mar 16, 2019-

Η Βρετανία αναβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση


Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η κατώτερη Βουλή των Βρετανών ψήφισε μετά τη συζήτηση την ίδια ημέρα και ψήφισε κυβερνητική πρόταση με αποτέλεσμα 412 ψήφους και 202 ψήφους κατά. Σύμφωνα με την πρόταση, εάν η κατώτερη κοινοβουλευτική επιτροπή εγκρίνει συμφωνία "Brexit" μέχρι τις 20 του μηνός αυτού, η βρετανική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με την ΕΕ να επιδιώξει την αναβολή της προθεσμίας "Brexit" από τις 29 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου. διαφορετικά, το Ηνωμένο Βασίλειο Η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να διαπραγματεύεται με την ΕΕ να αναβάλει το θέμα "Brexit", αλλά η προθεσμία "Brexit" θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΕ.


Ο αντίκτυπος του "Brexit"


1. Διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών: Για τους πωλητές διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, η συναλλαγματική ισοτιμία είναι ένα ζήτημα στο οποίο οι πωλητές έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή και η βρετανική "Brexit" είναι υποχρεωμένη να προκαλέσει διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Η Xiaobian υπενθυμίζει στους πωλητές να δώσουν προσοχή στις αλλαγές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες εγκαίρως.


2. Φορολογική είσπραξη: Πρόσφατα, ο μεγάλης κλίμακας τίτλος του γερμανικού σταθμού του Αμαζονίου έχει προκαλέσει πανικό στους πωλητές και η φορολογική συμμόρφωση είναι μια τάση. Σημείωση προς τον πωλητή: Μετά την Brexit, είναι υποχρεωμένος να ακυρώσει τον απομακρυσμένο φόρο επί των πωλήσεων. Τα εμπορεύματα που εξάγονται ή εισάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να έχουν ΦΠΑ σε διάφορες χώρες προκειμένου να λειτουργούν νόμιμα.


3, εκτελωνισμός εφοδιαστικής: Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος φορολόγησης στο Brexit, ο μικρός συντάκτης πρότεινε ότι οι πωλητές να εκμεταλλευτούν το χρόνο για να καθαρίσουν τα μη εκκαθαρισμένα αγαθά, έτσι ώστε να αποφευχθούν φορολογικά προβλήματα.


Ο δρόμος προς το Brexit έχει εντατικοποιηθεί και οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να δίνουν προσοχή στις σοβαρές συνέπειες της Brexit: αύξηση των τιμών. Αναφέρεται ότι πολλοί βρετανοί καταναλωτές έχουν αρχίσει να πωλούν αγαθά στο εγγύς μέλλον, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι καθημερινές ανάγκες και τρόφιμα. Ο φόβος των ανθρώπων από τις αυξανόμενες τιμές οδήγησε σε έλλειψη φαρμάκων στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το βρετανικό "Brexit" συνεχίστηκε από το 2017 μέχρι σήμερα και δεν έχει ακόμη καταλήξει σε σαφές συμπέρασμα. Μπορεί να φανεί ότι ο βρετανικός δρόμος "Brexit" είναι επίσης πολύ δύσκολος. Όσον αφορά το μέλλον, δεν είναι γνωστό, αλλά τώρα οι βρετανοί κάτοικοι είναι βαριά αποθηκευμένοι, γεγονός που είναι επίσης ένα καλό νέο για τους διασυνοριακούς πωλητές. Τα εμπορεύματα, τα τρόφιμα και τα είδη οικιακής χρήσης είναι απαραίτητα από τους Βρετανούς και υπάρχει έλλειψη υποδομής για τη διαχείριση νωπών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης μια καλή κατεύθυνση για την πώληση αποθηκευτικών τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι πωλητές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και να παίξουν προς όφελός τους!