Καθημερινή συντήρηση παντελονιών

- Apr 27, 2018-

Το Liner είναι πλένσιμο ύφασμα και όσο μαλακότερο είναι, τόσο πιο λαμπρό γίνεται. Μετά το πλύσιμο, τα ρούχα από λινό πρέπει να πιέζονται σωστά. Κατά το πλύσιμο υφασμάτων από λινό, πρέπει πρώτα να επιλεγεί το σωστό απορρυπαντικό. Η λοσιόν που περιέχει λευκαντικό είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό λευκών προϊόντων λινό, αλλά όχι για χρωματιστά υφάσματα από λινάρι, έτσι ώστε να αποφεύγεται η εξασθένιση. Το χρωματισμένο λινάρι πρέπει να είναι απαλλαγμένο από λοσιόν λεύκανσης.

2. τα υφάσματα λινών στεγνά

Πριν από την ξήρανση, μην στρίβετε τα ρούχα από λινό και τα στεγνώνετε φυσικά. Είναι προτιμότερο να κανονίσετε το πανί Liner πριν στεγνώσετε, ώστε να αποφευχθούν οι ρυτίδες. Επιπλέον, μην στεγνώστε καλά πριν πιέσετε, ελαφρώς νωπό ρούχο από λινό είναι ευκολότερο να σιδερωθεί. Η υπερβολική ξήρανση και το σιδέρωμα θα προκαλέσουν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας και την σκλήρυνσή τους. Τα υπερβολικά υφάσματα στεγνώματος και σιδερώματος πρέπει να απορροφούν την υγρασία από τον αέρα.

3. σιδέρωμα υφασμάτων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι καλύτερο να σιδερώσετε τα ρούχα από λινό όταν είναι ελαφρά βρεγμένο. Επιπλέον, είναι επίσης απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι η σανίδα σιδερώματος είναι καθαρή και λεία. Δεν είναι κατάλληλο να πιέσετε το λινάρι πολύ στεγνό. Κρεμάστε ή κλείστε τα ρούχα για να τα στεγνώσετε φυσικά μετά το σιδέρωμα.

4. αποθήκευση υφασμάτων από λινό

Τα λινά υφάσματα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό και αεριζόμενο χώρο. Πριν από την αποθήκευση του Liner, πρέπει να πλυθεί για να αποφευχθεί το περονόσπορο. Εάν υπάρχει μούχλα, παρακαλούμε να αφαιρέσετε το λινό από το εξωτερικό (εμποδίστε τα σπόρια των καλουπιών να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους) και βουρτσίστε το μούχλα με μια βούρτσα και, στη συνέχεια, βυθίστε το σε ένα καθαριστικό λευκαντικού που περιέχει οξυγόνο για να στεγνώσει. Τέλος, χρησιμοποιούνται για την περιτύλιξη των λινάτων πλύσης λινά, λινά, καθαρό βαμβάκι ή σακούλες χωρίς χαρτί.