Διαφορετικός τρόπος που φοράει ένα πουκάμισο

- Dec 31, 2019-

Το πουκάμισο είναι το πιο ευπροσάρμοστο κομμάτι. Είναι απλή η φύση και το σχήμα που επιτρέπει σε όλα τα είδη στυλ να ελέγχονται από αυτό. Δεν είναι απλώς τοποθετημένο στο κουμπί, παίζει με τη φαντασία, σέξι ή παιχνιδιάρικο ή ρετρό. Ένα πουκάμισο μπορεί να φέρει διαφορετική γοητεία.

Αρκεί να φορέσει απευθείας ένα φαρδύ και χαλαρό πουκάμισο. Δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη θεραπεία και μπορεί να στείλει μια νέα γοητεία. Με αυτό τον τρόπο, μην επιλέγετε ένα πουκάμισο που είναι πολύ λεπτό, το οποίο όχι μόνο θα δείχνει λίπος, αλλά και θα ενσωματώνει αμέσως έναν πωλητή χωρίς προσωπικότητα.

5cb1945c21a8a_600_0

Συνδέστε το στρίφωμα στη μέση των παντελόνι, που έχει ένα λεπτό συναίσθημα. Είναι εντυπωσιακό. Πρέπει να περιλαμβάνει ένα μικρό χάρτη προπαγάνδας, ένα απλό λευκό πουκάμισο κολλημένο σε τζιν, το οποίο είναι φρέσκο, γενναιόδωρο και απλό. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι τόσο φρέσκο ​​και ατμοσφαιρικό όσο η σόδα θαλάσσιου αλατιού.

Για τα κορίτσια που τους αρέσουν τα χνουδωτά και τους αρέσει να τα φορούν άμεσα, το δίπλωμα ενός πουκάμισου μέσα είναι ο πιο ρετρό τρόπος. Δεν είναι μόνο κομψό και γενναιόδωρο, αλλά έχει και ένα ρετρό γλυκό συναίσθημα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φθορά όταν η θερμοκρασία είναι ελαφρώς χαμηλή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ενσωματώνει αμέσως την ηρωίδα του βιβλίου παραμυθιού.