Οκτώ κοινοί όροι του υφάσματος ρούχων κλωστοϋφαντουργίας

- Sep 06, 2018-

1.     Ακαμψία

Μπορούμε να νιώσουμε την ακαμψία, την αντίσταση του αντιπάλου και την αίσθηση ευελιξίας και εμπλουτισμού όταν αγγίζουμε το ύφασμα. Για παράδειγμα, η αίσθηση υφασμάτων υψηλής πυκνότητας από ελαστικές ίνες και νήματα. Για να γίνει άκαμπτο το ύφασμα, θα πρέπει να επιλεγούν χονδροειδείς ίνες, να αυξηθεί ο συντελεστής των ινών, να αυξηθεί η στεγανότητα του νήματος και η πυκνότητα της ύφανσης .

 

2.     Απαλότητα

Η απαλότητα αναφέρεται στη μαλακή, ελαφριά, χνουδωτή, ολισθηρή, άκαμπτη, επίπεδη και ομαλή αίσθηση. Για να γίνει το ύφασμα μαλακό, μπορούμε να βελτιώσουμε τον βαθμό απομάκρυνσης νήματος, την επιλογή του νήματος και την πυκνότητα της ύφανσης δεν πρέπει να είναι υπερβολικά υψηλή.


1.jpg

3.     Πληρότητα

Το ύφασμα με καλή ευκολία, μπορεί να δώσει ένα πρόσωπο με χαλαρά αίσθημα παχουλός. Η συμπίεση αναπηδά καλά, δίνοντας ένα ζεστό και παχύ συναίσθημα.

 

4.     Υποχρεωτική δαπάνη

Ακολουθήστε τις ιδιότητες της μαλακής παραμόρφωσης της επιφάνειας του σώματος.


2.jpg

5.     Ομαλό βαθμό

Προέρχεται από την αίσθηση σκληρών ινών ή σκληρών ινών ή ισχυρών συνεστραμμένων νημάτων, κυρίως την αίσθηση της επιφάνειας του υφάσματος. Η ομαλότητα μπορεί να επιτευχθεί με στρίψιμο και χρήση ινών με αυλακώσεις ή ανώμαλες επιφάνειες.

 

6.     Κουνουπιέρες συρόμενες

Προέρχεται από την απαλότητα και την ομαλότητα του λεπτού μαλλιού και το άγγιγμα του κασμιριού στο βουνό. Ο ολισθητικός κηρώδης βαθμός, σε αντίθεση με τον βαθμό ολίσθησης, απαιτεί οι ίνες επιφανείας του υφάσματος να είναι λεπτές και να διανέμονται στην επιφάνεια του υφάσματος με τη μορφή κυλίνδρου ή φτερού. Η ομαλότητα και η ομαλότητα συσχετίζονται θετικά.


3.jpg

7.     Ομαλότητα

Οι ιδιότητες του αντικολλητικού υφάσματος και η δική του ικανότητα να εκτείνεται στο επίπεδο επέκτασης είναι ανεξάρτητες από την ελαστικότητα. Η επιλογή σκληρότερων ινών και νημάτων για την αύξηση της πυκνότητας της ύφανσης θα οδηγήσει σε τέτοια χαρακτηριστικά απόδοσης.


4.jpg

8.     Σχεδίαση ιδιοκτησίας

Το κουρτίνα αναφέρεται στη φυσική πτύχωση του υφάσματος για να σχηματίσει μια κυρτή επιφάνεια κάτω από τη δράση της βαρύτητας. Εάν το ύφασμα μπορεί να πέσει σε ομαλή, ομοιόμορφη καμπυλότητα ή ομοιόμορφη κυματοειδή επιφάνεια, το ύφασμα λέγεται ότι είναι καλό καπάκι.