Πώς να πλένετε σωστά τα ρούχα

- Apr 27, 2018-

Το Liner είναι ένα άνετο καλοκαιρινό ρούχο, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για ελαφριά και ανοιχτά κοστούμια. Αν και διατηρώντας τα προϊόντα Liner, υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες. Δεν πρέπει όλα τα προϊόντα Liner να καθαρίζονται στεγνά. Πρώτα διαβάστε και πλύνετε τις ετικέτες. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για να πλένετε τα ρούχα από λινό.

1. για να διαβάσετε την επένδυση πριν την ρίξετε στο πλυντήριο. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε είναι ότι είναι εντάξει να πλένετε τα χαλαρά ρούχα με μια όμορφη ρυτίδα και τα πιο καθαρά λινά, όπως ένα κοστούμι με λινό, πρέπει να καθαρίζονται στεγνά.

2. Χρησιμοποιήστε το απαλό πλυντήριο ρούχων για να πλύνετε τα προϊόντα Liner και μην τα πλένετε πάρα πολύ. Το πλύσιμο ευαίσθητων προϊόντων σε μαξιλαροθήκες μπορεί να τους δώσει καλύτερη προστασία. Εάν δεν αισθάνεστε ανακουφισμένοι, μπορείτε επίσης να τις πλύνετε με το χέρι. Το λινάρι είναι ένα φυσικό ύφασμα. Για να αποφύγετε την ανάμειξη στη διαδικασία πλύσης, ξεπλύνετε ξεχωριστά τα ελαφριά και τα σκοτεινά ρούχα

3. Χρησιμοποιήστε ειδικό απορρυπαντικό για να πλύνετε πολύτιμα ρούχα σε κρύο νερό. Βεβαιωθείτε ότι το απορρυπαντικό διαλύεται πλήρως στο νερό, διαφορετικά θα αφήσει ένα καφέ λεκέ στο ελαφρύ λινό.

4. Κρεμάστε να στεγνώσει.

Πέντε

5. σιδέρωμα όταν το σεντόνι είναι ελαφρώς υγρό, μεταφέρετε το σίδερο στο γρανάζι. Τα προϊόντα τακτικών γραμμών μπορούν να σιδερώνονται με ζεστό ατμό. Τα προϊόντα τακτικών γραμμών πρέπει να κρεμαστούν μετά το σιδέρωμα για να αποφευχθούν οι ρυτίδες.