Πώς να διακρίνει το αληθινό και το ψεύτικο των ενδυμάτων υφασμάτων από λινό

- Apr 27, 2018-

(1) καθαρό ύφασμα από λινάρι είναι τσαλακωμένο και αισθάνεται δροσερό.

(2) φυσικά λευκά και σημάδια σύννεφων σε καθαρό ύφασμα από λινό. Για να δείτε αν το πάχος των γραμμών στημόνιων και υφαδιού είναι ομοιόμορφο. Εάν οι γραμμές γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους είναι πολύ ομοιόμορφες, μπορεί να είναι βαμβακερά υφάσματα.

(3) οι καθαρές ίνες λίνου είναι λευκές τέφρες και χαρτιά.

(4) Υφάσματα υψηλής ποιότητας από λινό έχουν καθαρή υφή, δεν έχουν μαλλιά, λίγα σωματίδια λίνου και λεία επιφάνεια. Τα εξωτερικά πενιέ, τόσο λιγότερη είναι η επιφάνεια, τόσο λιγότερο τόσο καλύτερα

(5) υψηλής ποιότητας καθαρό ύφασμα από λινό έχει ισχυρή αντοχή σε σχίσιμο και είναι μαλακό πριν και μετά το πλύσιμο. Ο ρυθμός συρρίκνωσης είναι μικρότερος από 3%.

(6) υψηλής ποιότητας πρωτογενή έγχρωμα χρώματα είναι καφέ και λάμψη, και η απορρόφηση του νερού είναι ομοιόμορφη. Το λινάρι, το οποίο αντιμετωπίζεται ως εύκαμπτη ίνα, είναι ανομοιογενές και υγρό. Θα σκουραίνει μετά από διαβροχή.

(7) τραβήξτε μια κλωστή, τα λινό ποιότητας είναι σπασμένα, τα άκρα θα πρέπει να είναι ομαλή, αλλιώς ακάθαρτο. Αν τα άκρα είναι λυγισμένα και διακλαδισμένα, η γραμμή είναι βαμβάκι.

(8) εάν η καυστική σόδα εφαρμόζεται στον καμβά, ο λίνος θα είναι καστανόχρουν και το βαμβακερό ύφασμα είναι ανοικτό κίτρινο.