Πώς να Φόρεμα Stripes Φόρεμα λεπτό;

- Sep 22, 2018-

Το στοιχείο λωρίδα της ανέμελη και μοντέρνα, πιο σκούρο φόρεμα έχουν μοντέλο. Το μοντέλο έκδοση του λεπτού σώματος μπορεί επίσης να επισημάνει το εξαίσιο σώμα, ταιριάζει με το ταύρο-puncher κοντή φούστα ή ψυχαγωγικό παντελόνι, μπορεί να εμφανιστεί ήδη εξαίσια μπορεί επίσης να ψυχαγωγική μόδα. Μπορεί να ανέβει σε λευκά πάνινα παπούτσια συνεγκατάστασης, να δείχνει ζωντανή και φανταστική αναπνοή.

 

6.jpg


Το μπλε είναι πολύ φρέσκο, η απλή και λεπτή έκδοση πολλών κοριτσιών αρέσει. Με μοντέρνα πλεγμένα φούστα, δείξτε την ιδιοσυγκρασία του λεπτού και έξυπνου. Στο φουλάρι στην καρδιά φθορά, λίγο ποιμενικό στυλ. Αξίζει να πάει ένα καθαρό και φρέσκο λευκό παπούτσια υψηλού τακουνιού, εξαιρετικά απλό στυλ είναι φθαρμένο χτίσει, φαίνεται όμορφη και χαλαρή.

 

5.jpg


Ασπρόμαυρο είναι πάντα ο συνδυασμός που ταιριάζει, περισσότερο είναι το μοντελοποίηση στυλ των αλλαγών. Ταιριάξτε το φόρεμα για να έρθετε πολλοί δεν παίρνουν επιδεξιότητα, με τα πιο απλά τζιν συνδιάσκεψη είναι μαζί, ωστόσο δώστε στο πρόσωπο ένα είδος καθαρού και φρέσκου αισθήματος, το καπέλο που φοράει ασπρόμαυρη λωρίδα και το χέρι κρατά μαύρη τσάντα τέχνης, συνοπτική και καθαρή και χαλαρή.

Το οπτικό αποτέλεσμα της λωρίδας δίνει την αισθητική αίσθηση που δημιουργεί το σώμα, που κάθε καταναλωτής αξίζει να έχει.

 

4.jpg


Η οριζόντια λωρίδα είναι συναρμολογημένη ακανόνιστη κλίση, κάνει το μοντέλο ολόκληρου του σώματος είναι πολύ ενδιαφέρον, έχουν περισσότερο χαρακτηριστικό. Το Stripe είναι τόσο αστείο, ανεξάρτητα από το πώς θα συναρμολογηθεί μαζί, είναι αρπαγή από τη μαγεία ματιών. Δεν έχει σημασία αν δεν χάσετε βάρος! Υπάρχουν κάθετες λωρίδες που περιμένουν για μας, εξαιρετικά λεπτή και κομψή, και μια ζώνη που κρατά ολόκληρο το LOOK ζωντανό.

Πουκάμισα πουκάμισα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα αυτό το έτος, με έναν αέρα της casual κομψότητα και τη διανοητικότητα. Στο παράθυρο του εκθαμβωτικού, το μικρό φόρεμα λωρίδων είναι η πρώτη σας επιλογή απολύτως.

Από τότε που μιλάνε για φόρεμα με λουρί σε στυλ σε πουκάμισο, πώς μπορείς να κάνεις λιγότερη λωρίδα ψυχής στη θάλασσα. Κλασικοί "μπλε και λευκοί" ήχοι, τραγανικοί και φυσικοί.

 

2.jpg


Η ασπρόμαυρη λωρίδα είναι το αειθαλές δέντρο της μόδας, είναι ορατό παντού σε κάθε είδους κατάσταση, φέρνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να φτάσει στο όραμα, ενώ παράλληλα μπορεί να δείξει το αποτέλεσμα που προκαλεί αίσθημα κίνησης, να αλλάξει το επίπεδο των διοικητικών επιπέδων που επιτρέπει την ολοκληρωμένη μοντελοποίηση είναι πλούσιο.

 

1.jpg


Χρώμα λωρίδα φόρεμα είναι η δημοφιλής τάση που το καλοκαίρι δεν μπορεί να είναι λίγα, η συμβολή του δροσερό και ζεστό τόνου, σχηματίζουν όλα τα είδη χτύπημα χρωματική επίδραση άμεσα, σας αφήνουν να λάμψει άμεσα. Θέλετε το καλοκαίρι να δείξει ρομαντικό εξωτικό ύφος εύκολα, το φόρεμα με λωρίδες χρώματος μπορεί να σας ικανοποιήσει σίγουρα.