Πώς να πλένετε ρούχα λινών ύφασμα;

- Aug 06, 2018-

Διάφορα άρθρα έχουν πει επανειλημμένα ότι τα λευκά είδη πλένονται καλύτερα με το χέρι! Πλύσιμο με μηχανή μπορεί επίσης να γίνει. Πρώτα απ 'όλα, για να καθαρίσετε τα ρούχα και να τα διατηρήσετε σε φόρμα, ρυθμίστε το πλυντήριο ρούχων στη μέγιστη στάθμη νερού και πλύνετε απαλά.


4.jpg


Είναι φυσιολογικό αν τα υφάσματα και τα ρούχα σε ένα ορισμένο εύρος συρρίκνωσης μετά το πλύσιμο. Έτσι πρέπει να πλένουμε τα ρούχα σε κρύο νερό, ή όχι περισσότερο από 40 ζεστό νερό, μπορεί να οδηγήσει σε συρρίκνωση άσχημα εάν η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ υψηλή.


44.png


Παρακαλώ χτυπήστε τη σκόνη των ρούχων σας πριν από το πλύσιμο, βυθίστε το σε κρύο νερό για 10-20 λεπτά, πιέστε νερό έξω, τότε μπορείτε να το πλύνετε, και θα είναι πολύ καλύτερα.


33.png


Βάλτε το απορρυπαντικό στο νερό, προσθέστε κρύο ή ζεστό νερό, αφήστε το απορρυπαντικό να αναμειχθεί καλά με το νερό, τότε μπορείτε να βάλετε τα ρούχα σας σε νερό, τρίψτε απαλά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό για μέγιστη προστασία των ρούχων σας.


1.png


Παρακαλώ βάλτε τα ρούχα προς τα έξω όταν πλένετε, μην ξεπλένετε με φυσικό τρόπο μετά το πλύσιμο. Όταν πλένετε νέα ρούχα, μπορείτε να απολαύσετε τα ρούχα σε ένα αναψυκτικό για μια στιγμή για να μην τους κάνει τόσο σκληρή αίσθηση χεριών.


2.png