Οδηγός συντήρησης λινών

- Oct 03, 2018-

Το Linen είναι ένα ύφασμα από φυσικές ίνες με ελαφριά και ελαφριά υφή, απαλό και άνετο, ισχυρή διαπερατότητα αέρα και άνετη και κομψή φόρτιση, καθιστώντας το ιδανικό καλοκαιρινό ύφασμα. Πόσο διαρκεί ένα κομμάτι ρούχων από λινό εξαρτάται από την ποιότητα και τις ικανότητες συντήρησης.

 

1.jpeg


Το πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλένετε τα πανικά. Τα ρούχα από λινό είναι μαλακά και είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε το πλυντήριο.


2.png

 

Πλύνετε με ουδέτερο απορρυπαντικό ή επαγγελματικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων.


3.png

 

Βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζετε τίποτα όξινο. Το λινάρι είναι φυτική ίνα, ευαίσθητη σε οξέα, τα οποία είναι τόσο καταστροφικά για να φυτέψουν ίνες που καίγονται και να βλάπτουν τα ρούχα σας.


4.png

 

Τα ρούχα σιδήρου όταν είναι στεγνά 70 έως 80 τοις εκατό του χρόνου. Για στεγνά ρούχα, ψεκασμού νερού πριν το σιδέρωμα. Μετά από 30 λεπτά, περιμένετε να ανοίξει ομοιόμορφα το νερό πριν σιδερώσετε. Μην πιέζετε τα πτυχωτά για να τα αποτρέψετε να γίνουν εύθραυστα.


5.png

 

Τα λινά υφάσματα έχουν σκληρή υφή και είναι εύθραυστα. Κρεμάστε τους στο ντουλάπι σας και αφήστε τους να κρεμάσουν φυσικά. Συσκευασία με καθαρό λινάρι, καθαρό βαμβάκι ή χαρτί χωρίς οξέα αποθηκεύει καλύτερα στη σκιά, σε ξηρό και αεριζόμενο μέρος.