Λευκά είδη Φορέστε τον κανόνα σύνδεσης

- Aug 22, 2018-

Τα λευκά είδη έχουν υφή και έχουν μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Μπορούμε να φέρουμε έτσι, παχιά με λεπτή, λαμπερή και αδιάφορη, αρκετά ευρεία και κουρτίνα αίσθηση ισχυρή, υφή και λεπτή ... Ένα λινάρι πουκάμισο, για παράδειγμα, είναι μια καλή επιλογή για khakis και τζιν.


1.png


Είναι καλύτερο για εμάς να μην πάει περισσότερο από τρία χρώματα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Αυτό θα σας δώσει μια καθαρή ματιά. Μην ζευγαρώνετε τις κορυφές με τα κατάλληλα πουκάμισα, τους δεσμούς και τα παντελόνια. Οι λωρίδες με λωρίδες με λωρίδες ή μοτίβα είναι εξαιρετικές με τα απλά παντελόνια και σημειώστε ότι το χρώμα των παπουτσιών σας ταιριάζει με το χρώμα των ρούχων σας.


2.png

 

Όταν φοράτε απλά ρούχα από λινό, μην θέλετε να φοράτε ήρεμα χρώματα, όπως σκούρο καφέ, σκούρο μοβ και μαύρο, καθώς τα μαύρα θα εμφανίζονται με αποτελέσματα "χρώματος", έτσι ώστε το σύνολο των ενδυμάτων χωρίς έμφαση και η συνολική απόδοση τα ρούχα θα εμφανιστούν πολύ βαρύ, σκούρο άχρωμο.


3.png

 

Τα ρούχα από λινό είναι κυρίως χαμηλό χρώμα κορεσμού, το χαμηλό χρώμα μπορεί να κάνει τη δουλειά των ανθρώπων αφιερωμένη στη δημιουργία μιας ήσυχης ατμόσφαιρας. Το περιβάλλον που τα επαγγελματικά φορέματα προσωπικότητας είναι πολύ σε εσωτερικό, πεπερασμένο χώρο, που φορά χρώμα χαμηλής καθαρότητας μπορεί να αυξήσει την απόσταση μεταξύ προσώπου και προσώπου, να κάνει ένα άτομο ήρεμο, να μειώσει το συνωστισμό.


4.png

 

Τα λινά είναι πάντα βασικές μορφές, φαίνονται συνηθισμένες και συνηθισμένες, αλλά και λόγω της συνοπτικής, πλαστικότητα είναι εξαιρετικά υψηλή, μερικές απλές, το κοσμούν άρθρο συνάρτηση της εξειδικευμένης, δίνουν παχύ απλή αίσθηση, λεπτομέρεια συναίσθημα πλήρως, αναπόσπαστο πεδίο LOOK αέριο ανοίγει κρέμεται.

 

5.png


Άνετο και καθαρό σεντόνια, συνοπτικό και ευέλικτο τρόπο φόρεσης και αντιστοίχισης, πάντα προσελκύει βαθιά την προσοχή πολλών ανθρώπων, παρουσιάζοντας μια καθαρή μόνιμη έκκληση / όμορφος, αφήστε ένα άτομο να δει κάποτε να δει αξέχαστη, στη δημοτικότητα της τάσης της μόδας, τα λινά αρμονικά και βαθιά μοντελοποίηση, χαλαρή και χαλαρή μαζί με σέξι, ποτέ ξεχασμένη.


6.png