Απλό Ρετρό - Φόρεμα με Στερεά Χρώματα Κουμπιών

- Sep 23, 2019-

Κλασικό στερεό χρώμα φόρεμα αγγίζει το στολίδι της πόρπης πόλο, έχουν ένα είδος αίσθησης αποκατάσταση αρχαίων τρόπων που δεν μπορεί να πει απροσδόκητα. Από όλα τα είδη της επίσημης φωτογραφίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μπορεί να δει, η πριγκίπισσα Kate είναι ένα ζευγάρι κουμπί φόρεμα έχουν πραγματικά μια ιδιαίτερη προτίμηση για, αυτό δεν είναι, εμφανίστηκε στο wen net πριν από λίγες ημέρες φόρεσε δύο φόρεμα αντίστοιχα, μερικά εξαίσια και καμπίνα σειρά ας πριγκίπισσα σε μια τέτοια επίσημη ευκαιρία μπορεί να δείξει αξιοπρεπή κομψότητα να μην σπάσει γλυκό κορίτσι αίσθηση και πάλι.

link

Το ροζ μικρό φόρεμα που συνδυάζει κινεζικό σχεδιασμό κουμπιού στυλ, υπέροχο εξαιρετικά.

link (1)

Όσο είστε σίγουροι για το σώμα σας, μπορείτε να μοιάσετε με τη Μάρθα και να επιλέξετε αυτό το μικρό λευκό φόρεμα με τυλίξτε, το οποίο έχει μια λεπτή γραμμή μέσης και όμορφα πόδια.

link (2)

Ο σχεδιασμός που αποκαθιστά τους αρχαίους τρόπους μικρής πόρπης προσθέτει το στοιχείο φούντας στο κάτω μέρος της φούστας για να πάρει τα εξωτικά ασταθή συναισθήματα ενός άλλου είδους από τη μία πλευρά, όσοι επιλέγουν την τσάντα και τον καμβά, προσθέτοντας τον ρόλο του αδιαμφισβήτητα προστιθέμενου ασήμαντου σεξ και έξυπνη πάλι.

link (3)