Έξι κινέζοι σχεδιαστές θα λάβουν μέρος στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2019

- Jan 14, 2019-

Η εβδομάδα μόδας του φθινοπώρου / χειμώνα του 2019 στο Λονδίνο θα ξεκινήσει επίσημα στο μουσείο The Store X στις 14 Φεβρουαρίου, στο ηλιοστάσιο στις 19 Φεβρουαρίου.


Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, ο κινέζος σχεδιαστής Jason Wei Huang (monchi), ο Ryan LO (Luo Zihao), ο XU ZHI (ακολουθία) του Chen, ο Huishan Zhang (Zhang Hui ορεινό), ο Xiao Li (Li Xiao), ο Yuhan Wang Yuhan Wang το φθινόπωρο / το χειμώνα 2019 εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, η επίσημη ατζέντα, συμπεριλαμβανομένου του κ. Yuhan Wang βοηθά τους νέους σχεδιαστές, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση πλατφόρμα απελευθέρωση των έργων του.


Επιπλέον, οι σχεδιαστές Victor Wong και Fashion Hong Kong, που διοργανώνονται από το Συμβούλιο Ανάπτυξης Εμπορίου του Χονγκ Κονγκ (HKTDC) για να προωθήσουν το σχεδιασμό μόδας στο Χονγκ Κονγκ στην παγκόσμια αγορά, θα κυκλοφορήσουν τα έργα τους στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου με τη μορφή στατικών εκθέσεων και κρασιά.


Οι κινέζοι σχεδιαστές είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν σε παρουσιάσεις μόδας για προπτυχιακούς φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Westminster, μεταπτυχιακούς φοιτητές στο κεντρικό σχολείο τέχνης και σχεδιασμού του Saint Martin Martins του Λονδίνου και στο Διεθνές Βραβείο Woolmark.


Η φετινή εβδομάδα μόδας του Λονδίνου είναι επίσης η πρώτη φορά που ξεκίνησε το νέο έργο Insider. Στις 16 Φεβρουαρίου και 17 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν στενά τη συναυλία μόδας μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να απολαύσουν τον τρόπο αγορών του "δείτε και να αγοράσουν" μόδα, και να πλησιάσουν τους κυρίους της βιομηχανίας και να συμμετάσχουν στη συζήτησή τους.