Αποθηκεύστε τα κλειστά ρούχα για τα πάντα

- Aug 08, 2020-

Το ντύσιμο είναι ντυμένο - και αυτό είναι άσχημα νέα για τους λιανοπωλητές που ειδικεύονται στα παραδοσιακά ρούχα γραφείου.

Μετά από χρόνια επιχειρηματικής ενδυμασίας που γίνεται όλο και πιο απλή, η ξαφνική μετάβαση στην εργασία από το σπίτι για εκατομμύρια Αμερικανούς υπονόμευσε τους λιανοπωλητές που πωλούν ρούχα.

Ενώ οι περισσότεροι μη απαραίτητοι έμποροι λιανικής πώλησης παρουσίασαν πτώση των πωλήσεων λόγω προσωρινής διακοπής λειτουργίας των καταστημάτων και απότομης πτώσης της κίνησης των ποδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι εταιρείες που ειδικεύονται στα ρούχα έχουν τη χειρότερη κατάσταση - ειδικά καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων.

Η πανδημία απλώς επιτάχυνε έναν συνεχιζόμενο άξονα προς πιο απλή ένδυση στις επιχειρήσεις, δήλωσε ο Ray Wimer, βοηθός καθηγητή λιανικής πρακτικής στη Σχολή Διοίκησης Whitman του Πανεπιστημίου των Συρακουσών.

«Αντί να έχουμε περιστασιακές Παρασκευές, έχει γίνει η περιστασιακή εβδομάδα εργασίας, GG». αυτός είπε.

Ορισμένοι λιανοπωλητές, όπως η αλυσίδα γυναικείων ενδυμάτων Chico's, λένε ότι επωφελήθηκαν από προηγούμενες μετατοπίσεις σε πιο casual ρούχα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η μάρκα White House είναι ηγετική θέση.

Όλο και περισσότεροι λατρεύουν να φορούν Tie Dye στο σπίτι και άνετη οικιακή ένδυση, αθλητικές σειρές , andyoga. Όχι μόνο άνετο και αναπνεύσιμο, κατάλληλο για κάθε περίσταση. Κουζίνα, άσκηση, πιο οικονομική, απαραίτητη για οικιακή χρήση παντού.