Τα χαρακτηριστικά και οι χρήσεις των κοινών υφασμάτων από λινό

- Apr 27, 2018-

Καθαρή κάνναβη:

1. Ramie: Υπάρχουν δύο κατηγορίες, το ένα είναι το στυλ χειροκίνητου ή εγχειρίδιο απομίμησης που ονομάζεται Xiabu. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα κουνούπια, τις επενδύσεις από λινό, τις επενδύσεις κλπ. Τα υφαντά, ομαλά και λεία υφάσματα μπορούν να βαφτούν και να τυπωθούν. Επειδή είναι δύσκαμπτο, αναπνεύσιμο και φυτίλι, είναι κατάλληλο για υφάσματα το καλοκαίρι.

2. Λευκά είδη: Υπο-πρωτεύον και λεκιασμένα. Το φυσικό χρώμα έχει φυσική λάμψη. τα λευκά είδη που έχουν υποστεί επεξεργασία με τη λεύκανση, τη βαφή ή τη διαδικασία μερσερισμού έχουν λεία, καθαρή, απαλή και άκαμπτη επιφάνεια. Cool και άνετο, ιδρωμένο και μη κολλητικό. Είναι επίσης ένα από τα πιο κατάλληλα υφάσματα ένδυσης για το καλοκαίρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: πουκάμισα, φορέματα, ακόμη και κουρτίνες, καναπέδες, κλπ.

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

3, Γιούτα: Το πιο τραχύ είδος κάνναβης, που χρησιμοποιείται κυρίως για σχοινί, χαρτί? κατασκευασμένο από ύφασμα, τραχύ, τραγανό, ισχυρό? χρησιμοποιείται για να κάνει σάκους, τσάντες, παπούτσια και ούτω καθεξής. Φυσικά, μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ευαίσθητα υφάσματα, όπως η παλιά μου λέσχη: η νεότερη εγγεγραμμένη οικογένεια της Hanma και τα ενδύματα με βάση την κάνναβη (γιούτα).