Το Colored Plaid Coat είναι το πιο δημοφιλές στοιχείο τώρα

- Feb 15, 2019-

Εάν ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο ανεξίτηλα και πάντα επιστρέφουν στοιχεία της μόδας, καρό μοτίβα είναι εκεί για να μείνει. Σχεδόν κάθε λίγα χρόνια, το σιτάρι μπορεί να αλλάξει το πρότυπο είναι δημοφιλές, ακόμα κι αν είναι το πρόσωπο που δεν ακολουθεί παλίρροια, το φύλλο που μερικές περιπτώσεις σπόροι είναι λίγο επίσης δοκιμάζεται στο στήθος.

 

Στις αρχές του 2019, το πλεκτό στοιχείο ετοιμάζει ένα νέο mini-breakout, αυτή τη φορά με πολύχρωμα παλτά.

 

1


Είπε το σιτάρι περίπτωση, πολλοί άνθρωποι θα σκεφτόταν αρχικά "Σκοτία Σκωτίας", δηλαδή "Tartan, αυτό το μοτίβο μπορεί να ανιχνευθεί πίσω στο 100 π.Χ., κάθε μοτίβο είναι διαφορετική περίπτωση σιτηρών ανήκουν πράγματι σε μια φυλή ή βασιλική, που φέρει η κοινότητα Plaid, η οποία συχνά αποκαλείται Plaid, δεν διαφέρει πολύ από την εμφάνιση του Tartan, εκτός από το ότι δεν έχει το νόημα του μια ιδιαίτερη φυλή και οι δύο είναι συχνά μπερδεμένες, αλλά για τους απλούς ανθρώπους, δεν χρειάζεται να κατανοήσουμε τη σύνθετη σχέση μεταξύ τους, είναι το πιο σημαντικό πράγμα να φαίνεστε καλά στα ρούχα.

 

2

3

Οι καρφίτσες κοστουμιών διαφόρων χρωμάτων έχουν υψηλή παρουσία στους διαδρόμους των δύο τελευταίων εποχών, ειδικά το κίτρινο πλεκτό μοτίβο που φορούσε η ηρωίδα στην Αμερικανική κλασσική αμερικανική κλασική ταινία κωμωδίας του 1995, το οποίο παρατηρήθηκε συχνά στο FW 2018 του Michael Kors, Το FW 2018 της Versace και άλλες συλλογές.

 

4


Δεν έχει σημασία να κοιτάζουμε ζωντανά το ανοιχτόχρωμο χρώμα που στερεώνει το χρωματικό κέλυφος του περιβλήματος ή το μπρούντζο κέλυφος περίπτωση των πιο κομψό ruffian, έχοντας ισχυρή αναπνοή αποκατάσταση αρχαίους τρόπους. Εάν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να ταιριάξετε, δοκιμάστε να αναμίξετε και να ταιριάξετε πολλά διαφορετικά έγχρωμα μοτίβα. Και οι απλοί άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξοδεύουν πάρα πολλή προσπάθεια, μόνο ένα πολύχρωμο καρόρι παλτό, είτε με τζιν, είτε με ένα μπλουζάκι ή ένα φόρεμα μπορεί εύκολα να γίνει μοντέρνο γρήγορα.


5