Ανάλυση τάσεων των φθινοπωρινών και χειμερινών αθλητικών υφασμάτων Πλεκτομηχανές & Υφαντά

- Dec 18, 2018-

Ύφασμα για τα πτηνά

Τι είναι το πανί για τα πουλιά; Το πανί για τα πτηνά του πτηνού, το ονομάζουμε συχνά "κυψελοειδές ύφασμα" - είναι ένα πλεκτό ύφασμα, ύφασμα πλεξίματος. Μπορεί να είναι όλα πολυεστέρα, μπορεί να είναι όλα βαμβάκι, τα εργοστάσια είναι συνήθως όλα τα πλεκτά μάτι πολυεστέρα.

Ποιο ύφασμα είναι το πανί για τα πτηνά; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του υφάσματος των πτηνών; Το ύφασμα για τα μάτια του πτηνού είναι γνωστό ως απορρόφηση υγρασίας και το πανί για τα πουλιά του ιδρώτα, επειδή η επιφάνεια του υφάσματος του αποτελείται από πολλά σχήματα των ματιών των πουλιών, μια προσεκτική ματιά σε αυτό μπορεί να δει ότι η επιφάνεια ενός πλέγματος σε σχήμα οπών. Η πιο σημαντική λειτουργία του είναι η απορρόφηση υγρασίας και η αποστράγγιση του ιδρώτα. Η αρχή της αποστράγγισης του ιδρώτα είναι μέσα από τις τρύπες στην επιφάνεια του. Λόγω της ύπαρξης αυτών των οπών, μπορεί να επιτύχει πολύ καλά την επίδραση της απορρόφησης υγρασίας και της αποστράγγισης του ιδρώτα, η οποία είναι η κύρια λειτουργία της.

1

Stretch ύφασμα

Τι είναι το ύφασμα όλων των πλευρών αναπήδηση υφασμάτων, ποιο είναι το χαρακτηριστικό του;

Το ελαστικό ύφασμα είναι ένα είδος ελαστικού υφάσματος. Συνήθως, το ελαστικό μετάξι spandex χρησιμοποιείται για να δώσει στο ύφασμα μια ορισμένη ελαστικότητα. Μπορεί να προσαρμοστεί στις δραστηριότητες του ανθρώπινου σώματος, να τεντώσει με συρρίκνωση, ελαφρύ και άνετο, αλλά και να διατηρήσει την εμφάνιση της ομορφιάς ενδυμάτων, γόνατο ρουχισμού, αγκώνα και άλλα μέρη όχι λόγω της μεγάλης διάρκειας φόρτωσης και των παραμορφώσεων. Τα ελαστικά υφάσματα twill είναι διαπνέσιμα και διαπερατά από την υγρασία, αδιάβροχα και ανθεκτικά στη θερμότητα, διαπερατά και διαπερατά από την υγρασία, ισχυρά, εφελκυστικά και μη συρρικνωμένα. Χρησιμοποιούνται ευρέως στο σπίτι και τα ρούχα.

2

Spandex single jersey

Τι είναι η φανέλα της Spandex και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; Το ύφασμα πολυουρεθάνης είναι ένα είδος μονής πλευράς ύφασμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο από νήματα από βαμβάκι και μετάξι πολυουρεθάνης αναμεμειγμένο και ύφασμα. Η διαφορά μεταξύ του ιδρώτα και του βαμβακιού είναι ότι οι ιδρώτες είναι μονής όψης και το βαμβακερό ύφασμα είναι υφάσματα διπλής όψεως, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς μαγιό, εσώρουχα, casual ρούχα, μπλουζάκια, bodybuilding ρούχα και ρούχα χορού. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών να κάνουν ιδρώτα απορρόφησης υγρασίας, αντι - υπεριώδη, αντιστατικά, αντι - κίτρινα και άλλα λειτουργικά φινιρίσματα.

3

Γάλα από μεταξωτό ύφασμα

Τι είναι το μετάξι γάλακτος; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των υφασμάτων από μετάξι από γάλα; Το μεταξωτό ύφασμα γάλακτος καλείται επίσης ίνες γάλακτος, ίνες πρωτεΐνης γάλακτος. Η σύνθεσή του είναι ένας νέος τύπος ινών ζωικής πρωτεΐνης που διαφέρει από τις φυσικές ίνες, τις αναγεννημένες ίνες και τις συνθετικές ίνες. Μαλακή, φιλική προς το δέρμα, αναπνεύσιμη, αγωγιμότητα υγρασίας, δροσερό σώμα. Η συντήρηση της θερμότητας είναι κοντά στο κασμίρ, με καλή συντήρηση θερμότητας. Συγχρόνως μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά, αντιπαλότητα, χρωματισμό, αντοχή. Ο βακτηριοστατικός ρυθμός του επιτυγχάνει το 80% παραπάνω, έχει ανασταλτική δράση στο βακίλο του βλαβερού δέρματος, του κόκου, της μούχλας, είναι ένα είδος υψηλής ποιότητας υφάσματα υψηλής ποιότητας που κάνει τους ανθρώπους να αρέσουν πολύ.

4