Πλύσιμο ρούχων από λινό

- Apr 27, 2018-

1. Πλύνετε, μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό, χρησιμοποιήστε ζεστό ή κρύο νερό. 2. Η χρήση των καθαριστικών παραγόντων, δεν μπορεί να εμποτιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα εμποτισμού απαλό τρίψιμο πλύσιμο, τα υλικά από λινάρι θα πρέπει να καθαρίζονται εγκαίρως, δεν στοιβάζονται μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα εξασθενίσει. Μην πλένετε με άλλα βαμβακερά υλικά.

3. Αν είναι επίπεδη και στεγνή, δεν μπορεί να περιστραφεί, θα συρρικνωθεί και δεν θα εκτεθεί στο ηλιακό φως. Θα προκαλεί κιτρίνισμα και θα πρέπει να συλλεχθεί αμέσως μετά την ξήρανση.

4. Η ομαλή θερμοκρασία σιδερώματος δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλή, η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, θα καταστρέψει την εσωτερική δομή, προκαλώντας βλάβη στο ύφασμα, το σιδέρωμα καλύπτεται καλύτερα σε ένα στρώμα λευκού πανιού, έτσι ώστε να διατηρεί τα φωτεινά χρώματα του. 5. Διαχωρίστε το χρώμα κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, πλύνετε το μαύρο λινάτσα που έχει ξεθωριάσει ελαφρά, προσθέστε λίγο ισχυρό τσάι ή καφέ στο νερό, έτσι ώστε τα πλυμένα λινό να είναι φωτεινά και φωτεινά. Εάν είναι έγχρωμο σεντόνια, μετά τον καθαρισμό, μπορείτε να προσθέσετε δύο μπύρες στο νερό έκπλυσης για να κάνετε Το ξεθωριασμένο λινό είναι τόσο φωτεινό όσο και το νέο.