Δεν χρειαζόμαστε μάσκα προσώπου για την πρόληψη του κοροναϊού 2019-nCoV;!

- Mar 12, 2020-

" Είμαστε νέοι και ωραία, δεν χρειάζεται η μάσκα! " Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος των νέων ανθρώπων που λέγεται στους εθελοντές που προσφέρουν ελεύθερες μάσκες προσώπου σε αυτούς. Και απορρίπτουν δύο φορές και τρεις φορές, όταν οι εθελοντές πολύ ειλικρινά.

 

Ξέρετε, αυτός ο κορωναϊός θα κρύψει το σύμπτωμα τουλάχιστον 7 ημερών και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών εξακολουθεί να έχει μεταφορική ικανότητα σε άλλους, που αποκαλούμε " φορέα επώασης " , μπορεί να φαίνονται ωραία αλλά θα μεταφέρουν τον ιό! Και εδώ υπάρχει ένας άλλος ασθενής: δεν έχουν κανένα σύμπτωμα και φαίνεται πρόσωπο υγείας, αλλά έχουν πολύ σοβαρή βλάβη του πνευμονικού και με αυτό το coronavirus! Έχουν χωρητικότητα μεταφοράς επίσης !!!

 

Προτείνουμε σε όλους τους ανθρώπους που φορούν μάσκα προσώπου, οι μάσκες να εμποδίζουν αποτελεσματικά τη μετάδοση 80% ή και περισσότερο των κοροναϊών!

Στην Κίνα, κάθε λαός φοράει μάσκα, ήμασταν απομονωμένοι στο σπίτι συνειδητά και δεν συμμετείχε σε μεγάλης κλίμακας κοινωνικές συγκεντρώσεις. Στην Κίνα που μολύνθηκε από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, συναντήσαμε επίσης μεγάλη μετανάστευση περίπου 1 δισεκατομμυρίου ανθρώπων στο σεληνιακό νέο έτος. Χρησιμοποιήσαμε λιγότερους από 2 πλήρεις ελέγχους κατά τη διάρκεια του μήνα! Το σύνολο της Κίνας σημείωσε διψήφια ανάπτυξη από τις 27 Φεβρουαρίου περίπου. Από τις 2 Μαρτίου, σημειώθηκε αύξηση μικρότερη των 50. Γύρω στις 6 Μαρτίου, η χώρα είδε αύξηση κατά λιγότερο από 20 μέσα σε μια εβδομάδα.

 

Πρόκειται για ένα μαγικό πρόσωπο σε μια χώρα με πληθυσμό 1,4 δισεκατομμυρίων.

 

Ωστόσο, καθώς η παγκόσμια κατάσταση εξακολουθεί να επιδεινώνεται, οι εισαγόμενες περιπτώσεις στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί, αντιπροσωπεύοντας το 60% της συνολικής αύξησης.

 

Σήμερα, η Lancai Garment όλοι οι άνθρωποι απευθύνονται σε όλους: παρακαλούμε να φοράτε μάσκα, να πλένετε συχνά τα χέρια και να αερίζεστε περισσότερο! Μην πηγαίνετε σε μια συγκέντρωση ανθρώπων, αν δεν έρχεστε σε ένα συγκεντρωτικό μέρος!

 

Ελπίζω ότι η Γη μπορεί να ξεπεράσει τον ιό σύντομα και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν σύντομα στην υγεία !!!