Το να φοράς πουλόβερ και πιτζάμες είναι ωραίο

- Jul 17, 2020-

Η έννοια του σπιτιού δεν είναι κάτι νέο. Η ιστορία της, που χρονολογείται από δεκαετίες, έχει τεκμηριωθεί καλά. Έχουν γραφτεί δοκίμια γι 'αυτό. Οι αναρτήσεις ιστολογίου έχουν επαινέσει τις αρετές της. Δεν έχει επιστρέψει στο&# 39, γιατί δεν έχει πάει πουθενά. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου συνεχίζει να ζει σε κάποια εκδοχή του κλειδώματος, το ταπεινό ένδυμα υπήρξε πιο συχνό θέμα συνομιλίας (και αγορών καραντίνας). Και έτσι, βρίσκεται στο προσκήνιο των ειδών.

GG quot; Μετά από περιστασιακές εβδομάδεςμένω σπίτιενδυμασία (φωνάζουμε στους πιο πιστούς μας πουλόβερ και πιτζάμες), η ανάγκη για εύκολα, κομψά ρούχα με ένα στοιχείο είναι πιο απαραίτητη από ποτέ », λέει ο Matthew Friedman, εκπρόσωπος της λιανικής.Μίλι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια από τις απροσδόκητες τάσεις για το καλοκαίρι του 2020 είναι τα φορέματα εμπνευσμένα από το πουκάμισο και το νυχτικό. Είτε είσαι ακόμαΔουλεύοντας από το σπίτιενώ απομακρύνετε κοινωνικά και δεν χρειάζεστε κάτι πολύ επαγγελματικό για αυτές τις κλήσεις Zoom ή είναικυνηγώντας τα παιδιά στη ζέστη, η άνεση είναι το κλειδί - τώρα περισσότερο από ποτέ.

Blue Cotton pajamas-4

Blue Cotton pajama-1