Καλώς νέο μας συνεργάτη Tariq Fm Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτείτε την εταιρεία μας

- Oct 08, 2018-

Οκτ - 8, 2018, είμαστε πολύ ευτυχείς ότι συνεργάτης μας Ηνωμένο Βασίλειο Tariq και η σύζυγός του έχουν έρθει να επισκεφθούν την εταιρεία μας.  Κατ ' αρχάς, εξ ονόματος όλου του προσωπικού της εταιρείας μας, θα ήθελα να καλωσορίσω μας συνεργάτη και τους φίλους μας.


2018-10-5.jpg


Tarip είναι ένας νέος συνεργάτης της εταιρείας μας, δεν είναι το 1Stώρα για αυτούς που έρχονται στην Κίνα, αλλά είναι η πρώτη φορά από τους να επισκεφτείτε την πόλη και την εταιρεία μας. Έχουν δικά τους καταστήματα 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι επίσης πολύ ευτυχείς να βρει μας ως προμηθευτής ενδυμάτων τους.


Στο στάδιο της αρχή, κάναμε 6 κομμάτια του δείγματος για τη συνεργασία τους, και πολύ καιρό, να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας και οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τους πελάτες. Έχουμε ήδη τελειώσει ένα δείγμα πριν από την άφιξη στην Κίνα, και είναι πολύ ικανοποιημένοι με το δείγμα και ευτυχείς να μας γνωρίσετε.


Πιστεύουμε ότι μια καλύτερη συνεργασία μεταξύ μας προέρχεται κυρίως από την καλή θέληση και την εμπιστοσύνη σε κάθε άλλη.


Πιστεύουμε ότι ουτην ομαδική εργασία και μακροχρόνια σχέσεις έχουν θεμελιώδη σημασία για την εξασφάλιση της επιτυχίας μας, πιστεύεται ότι η συνεργασία μας θα φέρει επιτυχία μας.

Ευλογεί ο φίλος μας, εύχομαι ευτυχισμένη την ευτυχία της οικογένειας, είναι γεμάτη με ευτυχία.