Καλώς μας συνεργάτη Martin Fm Demark επισκεφθείτε την εταιρεία μας

- Oct 05, 2018-

Οκτ - 5, 2018, είμαστε πολύ ευτυχείς που μας Demark αγοραστή Martin και ο Peter έχουν έρθει να επισκεφτούν την εταιρεία και το εργοστάσιο μας.  Κατ ' αρχάς, εξ ονόματος όλου του προσωπικού της εταιρείας μας, θα ήθελα να καλωσορίσω μας συνεργάτη και τους φίλους μας.


2018-10-04.jpg


Μάρτιν είναι ένα νέο πελάτη της εταιρείας μας, είναι το 1Stέρθει η ώρα για την ίδια και τους συμπαίκτες της στην Κίνα, και είναι η πρώτη φορά από τους να επισκεφτείτε την πόλη και την εταιρεία μας. Έχουν δικά τους καταστήματα πάνω από 5 για Demark και είναι επίσης πολύ ευτυχείς να βρει μας ως προμηθευτής ενδυμάτων τους.


Στο στάδιο της αρχή, κάναμε 6 στυλ δείγμα για αυτούς, και μακρύ χρόνο συνεργασίας, μπορούμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας και εμείς πλοίο καλό να τους 5 καταστήματα και ηγετική για μεγαλύτερη ικανοποίηση από τους πελάτες. 

Πιστεύουμε ότι μια καλύτερη συνεργασία μεταξύ μας προέρχεται κυρίως από την καλή θέληση και την εμπιστοσύνη σε κάθε άλλη.


Πιστεύουμε ότι η ομαδική εργασία και μακροχρόνια σχέσεις είναι θεμελιώδη για την εξασφάλιση της επιτυχίας μας, πιστεύεται ότι η συνεργασία μας θα φέρει επιτυχία μας.

Ευλογεί ο φίλος μας, εύχομαι ευτυχισμένη την ευτυχία της οικογένειας, είναι γεμάτη με ευτυχία.