Γιατί θέλουμε να έχουμε ένα καπέλο;

- Dec 05, 2019-

Η καμήλα είναι το χρώμα της φύσης. Για παράδειγμα, το έδαφος κάτω από τα πόδια μας, τα τέλη του φθινοπώρου φύλλα, είναι αυτό το χρώμα, και εμείς για τη φύση των πραγμάτων, υπάρχει πάντα ένα ένστικτο κοντά και αγάπη.

Ένα χρώμα που φαίνεται ανώτερο, με χαμηλή φωτεινότητα, καθαρότητα και κορεσμό. Υπάρχει μια ψυχολογική βάση γι 'αυτό, το χρώμα του υψηλότερου χρώματος το ίδιο για να μεταδώσει λιγότερη συγκίνηση. Και η ελαφρότητα, η καθαρότητα, ο κορεσμός του χαμηλότερου χρώματος, οι λιγότερο συναισθηματικές επιπτώσεις στους ανθρώπους, φαίνονται πιο προχωρημένες. Αυτό το χρώμα καμήλας είναι ένας τέλειος συνδυασμός, μεταφέροντας την αίσθηση της ειρήνης, της σεμνότητας και της αστικής κομψότητας.

Η καμήλα είναι πιο ζεστή το χειμώνα από το μαύρο ή το γκρι. Όπως και η καμήλα, το μαύρο και το γκρι είναι εξαιρετικό και κλασικό, αλλά είναι πιο εύκολο να νιώσετε κρύο. Αντ 'αυτού, η καμήλα είναι ένα ζεστό χρώμα που ζεσταίνει τα μάτια σας και σας δίνει μια βαρύ, χειμωνιάτικη αίσθηση.

Το κλασικό παλτό καμήλας δεν θα βγαίνει από τη μόδα για 50 χρόνια. Πίσω το 1989, η αμερικανική VOGUE ξεκίνησε το χαρακτηριστικό "καμήλα πίσω", που χαρακτηρίζει το θρυλικό σούπερ μοντέλο Linda Evangelista σε μια ποικιλία από επίστρωση καμήλας για ένα σουτ που εξακολουθεί να είναι σε στιλ σήμερα.