Έτος 2018 Dongguan Lancai ένδυμα Co., Ltd διήμερο ταξίδι στην πόλη Shenzhen Jinshawan γραφική περιοχή

- Aug 04, 2018-

Ημέρα-1


02 Αυγούστου 2018,Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας περπάτησε στο πολυτελές λεωφορείο σε Shenzhen πόλη για ένα ταξίδι δύο ημερών στη γραφική περιοχή Jinshawan. Ξεκινήσαμε με ένα o «ρολόι το απόγευμα, και μιλήσαμε και γελάσαμε κατά μήκος του τρόπου.

Μετά την άφιξή του στην όμορφη παραλία, ξεκινήσαμε την οικοδόμηση δραστηριότητα σήμερα της ομάδας μας.

Αυτή η δραστηριότητα όχι μόνο εμπλουτίζει τη μερική ζωή των εργαζομένων, ενισχύει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, και καθιστά πιο αρμονικό, ώστε να βελτιωθεί η συνοχή της επιχείρησης και να αποδεικνύουν πλήρως το πνεύμα η ομάδα της μεγάλης οικογένειας της η εταιρεία.Τρέξιμο και κυνηγητό στην παραλία, κοντά στη θάλασσα, σηκώστε κοχύλια, κάποια πάρει κλαδιά να ζωγραφίσει πάνω στην παραλία, κάποιες τρέχει στην παραλία, η ζωή είναι γεμάτη ευχαρίστηση. Παίζει στη μέση του παιχνιδιού αυτή την πλευρά, η καύση φούρνο εκεί πέρα έχει ανάψει επάνω, φτερούγες κοτόπουλου γλυκό, υπέροχο ψωμί στον ατμό, γλυκό καλαμπόκι, γλυκό πράσο, λίπος μελιτζάνα, όλα μπαίνουν στο παιχνίδι, wow, είναι πραγματικά πολύ απασχολημένος για να ξέρουν τι να φάνε πρώτα. Εμείς τρώγοντας, πίνοντας και παίζοντας, ακριβώς τότε ο ήχος από τα κύματα και τα γέλια μας ακούστηκαν στην παραλία.Μέρα-2


03 Αυγούστου 2018, μετά από ένα χορταστικό πρωινό, μας οδήγησε στην αρχαία πόλη Dapeng.

Η αρχαία πόλη έχει μια μακρά ιστορία της περισσότερο από 600 χρόνια, περπατώντας στο δρόμο της πόλης, όπως είμαστε εδώ για τον τοπικό πληθυσμό ευτυχισμένο.

Έτσι ανεπαίσθητα τη μέρα είχε παρεισφρήσει στο για να το κλείσετε, και τώρα ο ήλιος ήταν στο σημείο ναυάγιο έξω από τα μάτια, πίσω από τα ψηλά βουνά. Ήρθε η ώρα να πάρετε το λεωφορείο σπίτι. Στο ζεστό αέρα και ηλιοφάνειας, καταλήγουμε αυτό το ευχάριστο ταξίδι, είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με αυτές τις δύο ημέρες και δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρότερα για τις επόμενες ημέρες. Επιθυμούμε εταιρία μας ένα καλύτερο μέλλον.